Meta Quest 3 vs Meta Quest 3S

General5306

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500F
PALİT İNFİNİTY 5060 Tİ 16GB
6400MHZ 2X16 GB RAM
1 TB SSD
KLAVYE MCHOSE ACE 68 E SPORTS
MOUSE SCYROX V6
KULAKLIK FİFİNE H9
Aralarında çok büyük fark var mı?

Görsel olarak var. FOV ve çözünürlük daha fazla. Ayrıca en çok etki eden lens de farklı. Quest 3 pankek lens kullanıyor. Performans olarak farkları yok, donanımları aynı.

1772384292343.png

1774077405969.png

3S önceki model; Quest 2'nin lensini ve ekranını kullanıyor.

Genel olarak yok gibi duruyor ama var lenslerde çok fark var ve bu cihazın da olayı lens ve kalite zaten 240p görüntü gördükten sonra VR'in bir anlamı yok Quest 3'ün pancake lensleri bir efsane zaten bütçeniz varsa almışken 3 alın.

Genel olarak yok gibi duruyor ama var lenslerde çok fark var ve bu cihazın da olayı lens ve kalite zaten 240p görüntü gördükten sonra VR'in bir anlamı yok Quest 3'ün pancake lensleri bir efsane zaten bütçeniz varsa almışken 3 alın.

240p kadar da kötü değil. Tek önemli fark FOV ve lens. Yoksa çoğu oyun zaten kendi sanatsal stiline sahip. (yüksek grafikli oyunlar dışında) Çözünürlük pek fark edilmiyor. Görüş açısı fark ediliyor.

Ki Quest 2'de zaten Full HD'ye yakın görüntü veriyor. Durumu Quest 1, Rift, Rift S, HTC Vive modelleri, Lenovo Explorer gibi modellerden hala daha iyi.

Son düzenleme:
240p kadar da kötü değil. Tek önemli fark fov ve lens. Yoksa çoğu oyun zaten kendi sanatsal stiline sahip. (yüksek grafikli oyunlar dışında) çözünürlük pek fark edilmiyor. Görüş açısı fark ediliyor.

Ki Quest 2'de zaten Full HD'ye yakın görüntü veriyor. Hala piyasadaki çoğu eski gözlükten iyi durumda. Quest 1, Rift, Rift S, HTC Vive modelleri, Lenovo Explorer gibi modellerden daha iyi.

Yok hocam 240p gerçekten 240p olarak demedim ama iyi değil bence görüntü kalitesi özellikle 3'e göre düşük kalıyor dediğinize katılıyorum meta bu işin Nirvana'sı zaten ama bence Quest 3S'in pek bir mantıklı tarafı yok sıfırı 15-16 lira bu fiyatlara 2. el 3 almak daha mantıklı zaten alanlar 2 hafta sonra hevesi geçince ilana koyuyor çoğu temiz cihazların bir ara tekrar almayı düşünüyordum 15'e temiz kutulu şarj aletli birini bulmuştum ama o zaman çok durumum yoktu almamıştım. Bence almışken 3-5 fazla verip 3 almak çok daha mantıklı bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı