Meta Quest 3S alınır mı?

Şarjını boş ver. Kafa kısmından ekstra batarya takılıp çıkartmalı bir sürü başlık var. Kiwi yanlış hatırlamıyorsam bunlardan biri. Eğer pc ye bağlamayacaksan 3s al.
Hocam benim için önemli olan görüntü kalitesi. PCye bağlamayacağım. Arada görüntü kalitesi farkı ciddi varsa MQ3 alıcam.

q3 ve q3s ayni islemci ve ram’e sahip degil mi zaten? cozunurluk ve lens disinda bir fark yok diye biliyorum.
Zaten fiyatı asıl değiştirende o. Kaliteli bir dürbün 1000 dolara çıkarken aynı markanın kalitesiz lensli dürbünü 10 dolara satılıyor. Senin ne kadar kaliteli görüntü alacağın lensle ilgili.

Zaten fiyatı asıl değiştirende o. Kaliteli bir dürbün 1000 dolara çıkarken aynı markanın kalitesiz lensli dürbünü 10 dolara satılıyor. Senin ne kadar kaliteli görüntü alacağın lensle ilgili.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu videoyu inceledim de aradaki görüntü kalitesi farkı çok yok gibi. 3s alıcam.

bu passthrough yani vr kamerası görüntüsü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim yukarı koyduğum pcvr görüntüsü. Farkı bundan anlarsın.

bu passthrough yani vr kamerası görüntüsü.

Benim yukarı koyduğum pcvr görüntüsü. Farkı bundan anlarsın.

Anladım hocam ama 3S almaya karar verdim. Zaten ilk deneyimim olucağı için beni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum.Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı