Meta Quest 3S mi G29 mu?

emir demirer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konuyu bir kere daha açmıştım ama istediğim cevabı alamadığım için bir daha yazıyorum. Benim V900s direksiyon setim var ve G29 almak istiyordumki bir anda karşıma meta Quest 3S çıkana kadar. Sistemim ikisini de kaldırır yani Simulator'de yapabilirim. Ayrıca VR olan arkadaşımda var yani ekstra eğlenceli olacak. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu konuyu bir kere daha açmıştım ama istediğim cevabı alamadığım için bir daha yazıyorum. Benim V900s direksiyon setim var ve G29 almak istiyordumki bir anda karşıma meta Quest 3S çıkana kadar. Sistemim ikisini de kaldırır yani Simulator'de yapabilirim. Ayrıca VR olan arkadaşımda var yani ekstra eğlenceli olacak. Sizce hangisi?
Direksiyonlu çok opsiyon yok fakat vr ile bir sürü opsiyonunuz var ve gerçekte hareket ettiğiniz için yaşıyor gibi oluyor daha keyifli.

Önceden VR sahibi olarak ve direksiyonu deneyimlemiş biri olarak VR derim ancak VR+direksiyon çok iyiydi. Assetto Corsa'da çok zevkli oluyordu.

Dostum zaten questde garanti yok bu cihaz Türkiyede satılmıyor resmi olarak.

8500 e temizse gayet iyi. Quest 3s eğer pc ye bağlamayacaksan iyi ama iyi bir pcn varsa quest 2 den pek farkı olmaz senin için çünkü lens kalitesi aynı ama düz quest 3 de lenslerde farkı daha iyi o yüzden daha pahalı.

Eğer iyi bir pc n varsa 2. el q2 al.

8500 e temizse gayet iyi. Quest 3s eğer pc ye bağlamayacaksan iyi ama iyi bir pcn varsa quest 2 den pek farkı olmaz senin için çünkü lens kalitesi aynı ama düz quest 3 de lenslerde farkı daha iyi o yüzden daha pahalı.

2 türlüde oynicam ben hocam sizce hangisi ona göre elemanla konuşmaya başlicam

hocam şimdi fark ettim bide üstüne 256 gb indirimle 8500 yapıyo sizce alınırmı yoksa 5000 daha ekleyip 3smi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı