Meta Quest 3S mi G29 mu?

Evet öyle ancak interneti kötüyse ve Online oyun oynarsa ne yapacak? Yazılım Güncellerken? Netflix, YouTube, Disney+? Remote Desktop? Ruhlar aleminden mi getirecek interneti?

Bu anlattıklarının usb kablosu ila alakası yok o başka bir mavzu.

Quest zaten wifi da çok seçicidir. O yüzden gene iyi bir routera ihtiyacınız var zaten öyle dandik modemlerle falan verim alamazsınız.

Bir insanın internet aboneliğinin kötü olması ile quest ve usb kablosunun ne alakası var ben bunu anlamadım?

Bu anlattıklarının USB kablosu ila alakası yok o başka bir mavzu.

Quest zaten Wi-Fi'da çok seçicidir. O yüzden gene iyi bir routera ihtiyacınız var zaten öyle dandik modemlerle falan verim alamazsınız.

Bir insanın internet aboneliğinin kötü olması ile Quest ve USB kablosunun ne alakası var ben bunu anlamadım?

Kötü bir interneti varsa mantıken oldukça fazla sorun yaratır. Ben 50/10 dan 1000/1000 e geçtim arada devasa fark hissetmiştim VR'da. Sonuçta VR için işin sonunda internet lazım bir şekil. Değil mi?

Evet öyle ancak interneti kötüyse ve Online oyun oynarsa ne yapacak? Yazılım güncellerken? Netflix, YouTube, Disney+? Remote desktop? Ruhlar aleminden mi getirecek sağlam interneti? İnterneti kötü olan işin sonunda her şekil durumu kötü olarak yaşayacak router ile olacak iş değil sadece.

Ayrıca tekrar edeyim kablolu çok daha iyi akış sağlar ve dalgalanmaları önler o yüzden. Quest kullanıp PC'si olanlar için kablo şarttır ki zaten %90'lık kesimde büyük ihtimalle kablo vardır ileride okuyacaklar için söylemek iste
Hocam eleman düşmedi sizce 16000 daha yeni cihaz nerdeyse oynanmamış denem şansım var alınırmı

Son düzenleme:
Edicem hocam yaz tatilinde doğum günümle almayı düşünüyorum.

Hocam 128 GB olduğunu öğrendim. Sizce 128 GB yeter mi daha çok simülasyon oyunları oynarıum yani düşük GB.

PC'ye bağlayarak oynadığım için hiçbir zaman depolama sorunu yaşamadım çünkü çok az oyun indirmiştim direk VR'ın kendisine.

Meta Quest mi yoksa direksiyon mu sorusunun cevabı açık ve nettir. Meta Quest 3. Direksiyonla kıyaslanamayacak büyüklükte bir keyiftir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı