Arkadaşlar kablo olayına girmeyin bu işin doğasına ters kablo. Bu aletle oyun oynarken dünyayı unutursunuz açın videoları izleyin kafasını duvara gömenlerden tut bayılanlara kadar öyle kuyruk gibi kabloyla eziyet oluyor ve bu kablo çok kalın ve ağır bir kablo. Ayrıca kablo routerdan daha pahalı burada dandik bir kablodan değil en üst kalite USB 3.0 kablodan bahsediyoruz.
Mercusys MR70X alabilirsiniz ben onu kullanıyorum 1200 TL'ye tank gibi son derece sorunsuz bir alettir kendisi ben bu bahsettiğiniz Quest denen aleti binlerce saat kablosuz kullanmış biriyim bir kere bağlantım kopmadı şimdiye kadar router kaynaklı.
Şarj olayı ise PC nizin USB portu zaten fazla bir akım veremez bu alete siz ben 1.5 saatten fazla aralıksız oynayacağım diyorsanız bir Power bank alıp onunla kullanacaksınız. Bu arada oynayamazsınız zaten bu alette oyun oynamak hem zihisel hem de fiziksel olarak zorlar insanı kan ter içinde kalırsınız yarım saatte.
Amaaa bir kez düzgün setupınızı kurup iyi bir PC ile oynarsanız aklınızı alır. Half-Life Alyx ve vader ımmortal gibi inanılmaz şeyleri oynamak her oyuncunun deneyimlemesi gereken bir şeydir. Ayrıca çok oyunu var oyun yok diyenlerin dünyadan haberleri yok.