Meta Quest 3S nereden alınabilir?

1-2 hafta dememin sebebi 2. el satılanlar genelde aşırı az kullanılmış oluyorlar yani sıfır almanıza gerek yok.

Evet bende 2. el olanları araştırdım bazısı 1 gün kullandım temizdir yazmış ne kadar doğru bilmem ama ya bence satılığa koyan kişiler VR'nin mantığı anlamadı, benim arkadaşta Quest 2 var yakın zamanda getirdi 2 günlüğüne kullandım bayağı eğlendim aslında o yüzden düşünmedim hiç birkaç hafta sonra boş diyeceğimi ama PC'in varsa zaten aldığın ne olduğu farketmez illaki bırakıyosun bir köşeye.
Al 3S bence sıfır benim attığım yerden. Beğenmezsen iade edersin.
Olabilir.

Evet bende 2. el olanları araştırdım bazısı 1 gün kullandım temizdir yazmış ne kadar doğru bilmem ama ya bence satılığa koyan kişiler VR'nin mantığı anlamadı, benim arkadaşta Quest 2 var yakın zamanda getirdi 2 günlüğüne kullandım bayağı eğlendim aslında o yüzden düşünmedim hiçbirkaç hafta sonra boş diyeceğimi ama PC'in varsa zaten aldığın ne olduğu fark etmez illaki bırakıyosun bir köşeye.

Olabilir.

Oyun kıtlığı olmasa çok güzel bir teknoloji aslında. Benim tek bırakmadan oynadığım oyun Resident Evil 4 VR dı oyunu 17 kere bitirdim ona rağmen sıkmadı. Herhalde bir 200 saatim vardır. Sizede tavsiye ederim.

Oyun kıtlığı olmasa çok güzel bir teknoloji aslında. Benim tek bırakmadan oynadığım oyun Resident Evil 4 VR dı oyunu 17 kere bitirdim ona rağmen sıkmadı. Herhalde bir 200 saatim vardır. Size de tavsiye ederim.

Çok oyun var ama, sıkıcı oyunlar daha fazla o yüzden oyun kıtlığı var güzel oyunlarda paralı, trojan yemeyi göze alırsan bütün oyunların cracklisi yükleniyor herhalde benim arkadaş VR'yi crackli oyunla doldurmuş PC'ye format attı sonra, inşallah alırsam denerim RE4.

Çok oyun var ama, sıkıcı oyunlar daha fazla o yüzden oyun kıtlığı var güzel oyunlarda paralı, trojan yemeyi göze alırsan bütün oyunların cracklisi yükleniyor herhalde benim arkadaş VR'yi crackli oyunla doldurmuş PC'ye format attı sonra, inşallah alırsam denerim re4.

Hocam tüm oyunların bulunduğu(Online oyunlar dahil) crack yükleme uygulaması var ama forum kuralları gereği söylemek yasak diye biliyorum. Ben kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama norton 360 her yüklemeye çalıştığımda delicesine uyarı veriyordu öyle bir sıkıntı vardı :)

Hocam tüm oyunların bulunduğu(Online oyunlar dahil) crack yükleme uygulaması var ama forum kuralları gereği söylemek yasak diye biliyorum. Ben kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama Norton 360 her yüklemeye çalıştığımda delicesine uyarı veriyordu öyle bir sıkıntı vardı :)

Crackli Online oynanmıyordur ama hocam. Evet diyorum ya trojan yemeyi göze alırsan her oyunun cracklisi var :D

Crackli Online oynanmıyordur ama hocam. Evet diyorum ya trojan yemeyi göze alırsan her oyunun cracklisi var :D

Online oynanıyor hocam ben Online tenis oynamıştım. Güncelleme gelincede gözlüğü tekrar indirirkenki gibi bilgisayara bağlıyorsunuz ve uygulamadan güncelle diyorsunuz.

Online oynanıyor hocam ben Online tenis oynamıştım. Güncelleme gelincede gözlüğü tekrar indirirkenki gibi bilgisayara bağlıyorsunuz ve uygulamadan güncelle diyorsunuz.

Hocam dediğiniz uygulamayı Discord ya da Instagram'dan atabilir misiniz?

Öncelikle merhaba, konunun son kısmından alakasız olacak fakat bende VR almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımın sistemine uygun bir şey almayı tercih ederim.

Bir yerde gördüğüm kadarı ile bilgisayar iyi olmadan Quest 3 alsam da işlevi tam verimi ile yapamıyoruz. Geçen ay Quest 3 aldım, 1 gün oynayayım iade ettim çünkü pek araştırmamıştım.

War Thunder da ortalama 100 FPS alıyorum fakat VR da açmaya çalıştığımda çok kasıyordu, hatta sağ mercekte oyunun sadece arayüzü görünüyordu grafikler yoktu, bunun sebebi nedir?

Bir de gözlük takılıyken etrafımızı görebiliyoruz fakat bende kumlu bir görüntü vardı, herkeste mi öyle oluyor?

Bilgisayarımı yakın zamanda değiştirir miyim bilmem ama 3 mü yoksa 3S mi önerirsiniz?

Oyun olarak Minecraft, The Forest, War Thunder gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı