Meta Quest hakkında tavsiyeler

Memnun musun? PC olmadan keyifli bir deneyim sunuyor mu?
En son şu telefonlu VR'lardan birini almıştım sanırım VR Box'tu, berbat bir deneyim sunmuştu. Telefonlu VR ile Quest'in farkı ne? Yani fark büyük mü?

Quest 2 ile 3 arasında görüntü açısından fark çok. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Quest 2 düşüncen varsa sana tavsiyem, yurt dışında akraban varsa Quest 3S aldırman veya bekleyip fiyatlar normale döndüğünde Türkiye'de Quest 3S alman. Quest 2'ye 10000 TL vermem. Sana da tavsiyem verme. Quest 3 veya 3S in sadece görüntü farkı yok. Kamera farkı da var. Bende Quest 3 var. Görüntü gerçekten çok iyi. Tek problemi head set. Onu değiştirmen gerekiyor. Uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyor halihazırda gelen kafa bandı. 3S in, 2 ile 3'ün ortasında performansı var. Bu saatten sonra Quest 2 alınmaz.

Ya Quest 3S aklacaksın ya da Quest 3. 3S yurt dışında 300 dolar. 10000 TL. Bu fiyatı verip de Quest 2 alınmaz.

Quest 2 ile 3 arasında görüntü açısından fark çok. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Quest 2 düşüncen varsa sana tavsiyem, yurt dışında akraban varsa Quest 3S aldırman veya bekleyip fiyatlar normale döndüğünde Türkiye'de Quest 3S alman. Quest 2'ye 10000 TL vermem. Sana da tavsiyem verme. Quest 3 veya 3S in sadece görüntü farkı yok. Kamera farkı da var. Bende Quest 3 var. Görüntü gerçekten çok iyi. Tek problemi head set. Onu değiştirmen gerekiyor. Uzun kullanımda sıkıntı çıkarıyor halihazırda gelen kafa bandı. 3S in, 2 ile 3'ün ortasında performansı var. Bu saatten sonra Quest 2 alınmaz.

Ya Quest 3S aklacaksın ya da Quest 3. 3S yurt dışında 300 dolar. 10000 TL. Bu fiyatı verip de Quest 2 alınmaz.
Anladım dostum zaten çoğu kişi de senin gibi düşünüyor. En iyisi Quest 3 almak. Quest 2 ve Quest 3 arasında bile bu kadar büyük bir fark varken, VR Box gibi dandik telefonlu VR'dan bahsetmem de biraz saçma oldu.

Memnun musun? PC olmadan keyifli bir deneyim sunuyor mu?
En son şu telefonlu VR'lardan birini almıştım sanırım VR Box'tu, berbat bir deneyim sunmuştu. Telefonlu VR ile Questin farkı ne? Yani fark büyük mü?
Ben burada ne anlatıyorum ?
IMG_20241024_204404.jpg

2 hafta önce meta 3 512 aldım. Ne PC, ne telefon, ne tablet ne de laptop. Hiçbirinin yüzüne bakmıyorum. Alet android tabanlı ve androidin her şeyi içine kurulabiliyor. PC'Yi unutun derim. Hİç gerek yok. Kendi oyunları gayet güzel ve hepsini bitireyim deseniz 2 yılınızı alır.

Meta 2, 3'e göre çok eksik ve eski bir cihaz. PC'yi geliştirmeye o kadar harcayacağınıza Meta 2 yerine 3 ve özellikle de 512 gb versiyonunu almanız gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı