Metabolizma hızı

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar kuzenim var, o da ben gibi 60 kilo civarlarındaydı, daha 2 hafta önce 62 kilo olan herif, bugün gittim 69 kilo ve kilo aldığını daha ilk andan hissettim de zaten.

Ben tıkındığım halde, besin takviyesi aldığım halde, sporumu sürekli yaptığım halde hala daha neden 60 kiloyum? Bu konu bende cidden sorun haline gelmeye başladı.

Hayır yani bünye hızlı çalışır anlarım da içimde 1,8 benzinli motor da yok ki hani, nereye gidiyor bu yediklerim, içtiklerim :)

1.86 boyum var, kilom 72. Hergün tatlı, ekmek ne varsa yerim ama kilo almam. Kilo almanız için bol bol şekerli yiyecekler yemelisiniz. Bunun için internette bilgiler var. Benim denediğim ve 2 kilo verdiğim 2 günlük diyet: Sabahları herhangi bir meyva(fazla olmayacak) , öğlen ekmeksiz herhangi bişey (şekeri az, yani kalorisi) akşamlarıda annenizin yaptığı yemeği yiceksiniz ama saat 5'den önce (ekmek yok). Saat 5 ten sonra 5-15 dakikalık genel spor hareketleride yapın. Kilo vermek isteyenler 2 gün boyunca bunu uygulasınlar. Hep uygulayacaksa sabahları ekmek ve kahvaltı şart. :)

1.85 boy 85 kiloyum. Kilo almak istiyorsanız hareketsiz yaşayın. Ben kışın hareketsizim Günde 4 km yürüyorum sadece ve bu bana yetiyor. Az yememe rağmen tüm kış 86 85 84 gidip geliyorum. Yazın yazlığa gidiyoruz ve sabahtan akşama kadar yüzüyorum, akşamda geziyoruz sürekli hareket halindeyim ve çok yiyorum ve 80 kiloya düşüyorum. Şekerden nefret ediyorum çaya bile şeker koymam. Yani tüm iş harekette.

Akşama kadar bilgisayar başında hareketsiz oturduğum halde aynı sorun bende de var 1.75 boyundayım 50 kiloyum ve yediğim halde hiç kilo almıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı