Metal Gear Solid 2: Substance İçin Türkçe Yama var mı?

Çeviren çıksaydı olurdu, Mgs3 çevirisi yapılıyor ama 2 için henüz çeviren çıkmadı. Çıkan olursa ulaşabilir, gerekli textleri temin edebilirim. 2 haricinde 4 için de gerekli her şey var ama çeviren yok.

Bilgisayarda mı oynuyorsun bilmiyorum ama o oyun bildiğim kadarı ile bilgisayara yeni çıktı, açıkcası sanmıyorum. Joystickim olsa bende oynayacaktım da olmadı işte :D.

Aynen PC'den oynuyorum ama 1 buçuk sene önce indirmiştim bende o zaman yavaş bir PC vardı silmiştim şimdiki si iyi olduğu için ppsspp üzerinden MGS peace walker bile kurdum, Logitech F310 ile oynuyorum bir gün joystick almak isterseniz kesinlikle tavsiyemdir :).
Çeviren çıksaydı olurdu, Mgs3 çevirisi yapılıyor ama 2 için henüz çeviren çıkmadı. Çıkan olursa ulaşabilir, gerekli textleri temin edebilirim. 2 haricinde 4 için de gerekli her şey var ama çeviren yok.
MGS 3 ün umarım en kısa sürede biter MGS 4 ü bitiren biri olarak söyleyeyim, çok fazla diyalog geçmiyor ama geçerse de önemli derin cümleler geçiyor hele oyunun sonu kafayı yedim en önemli yerde ingilizce hiç duymadığım kelimeler falan :D.

Son düzenleme:
Çeviren çıksaydı olurdu, mgs3 çevirisi yapılıyor ama 2 için henüz çeviren çıkmadı. Çıkan olursa ulaşabilir, gerekli textleri temin edebilirim. 2 haricinde 4 için de gerekli her şey var ama çeviren yok.

Mgs 3'ü kim çeviriyor Discord veya herhangi iletişim platformu verebilir misiniz ulaşmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı