Metal Gear Solid 3 Remake'i Çinli firma Virtuos yapıyor, oyun içi görseller paylaşıldı

Seriye uzun zamandır başlamak isteyen ve eski olmalarına ek olarak dil desteklerinin de olmaması gibi sebeplerle uzak durmuş biri olarak, neden böyle bir şey yaptıklarını anlayamıyorum. 3. oyun kronolojik olarak ilk oyun tamam da, ilk oyunlarına gönderme olmasını geçtim, olmasa bile çok saçma bir başlangıç. Kojima bu oyunları bu sırayla çıkarırken bir bildiği vardı herhalde, firmadaki tüm adamları topla Kojima'nın yarısı etmezler ama kendi kafalarına göre sıralama yapmakta çok özgüvenliler maşallah. Tabi bunun sebebinin 3. oyunun en başarılı olan oyun olması, kalanları hikaye biliyorum ama yazıklar olsun Konami, yazıklar olsunn!
 
MGS 5 hariç hiçbir MGS oyununu oynamadım. Seri pek ilgimi çekmiyor ama belki bu Remake'e bir bakarım. Kojima oyunlarına bir soğuğum zaten Death Stranding'e de pek bayılmamıştım.
 
Çok fazla ara sahne var. Oynamaktan çok izliyorsuz ondan galiba.
Yok hocam ara sahne izlemeyi, o hikaye akışını severim ama oyundaki hikaye de çok çekmedi beni, oynanış olarak zaten kargoculuk yapıyorsunuz pek bir olayı yok. 27 saat sürdü bitirmem sırf bitsin diye oynadım ve sadece ana görev gittim ama grafik, seslendirme, oyunculuk, ara sahne kalitesi, animasyon kalitesi olarak üst düzey bir oyundu hakkını vereyim.
 
Çok güzel gözüküyor. Sony'nin bu remake'e müdahelesi var mı, bilinçli mi bilmiyorum ama eğer bilinçliyse güzel plan. MGS 3'ü remake yap -ki bu oyun ilk oyunun öncesini anlatıyor-, sonrasında kendi konsol exc. olarak çıkaracağın MGS Remake'i çıkar ve MGS 3 Remake'i oynamış olan insanlar, ''ya devam oyununda ne oluyor acaba'' diyince MGS Remake oynayabilmek için konsolundan aldır. Zekice valla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı