Çözüldü Metasploit dış IP kullanınca hata verip başka IP'de dinlemeye başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K.Makise

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, metasploit de msfvenom ile dış IP ve açtığım port ile APK oluşturdum fakat msfconsole kısmında dış IP'm ile gerekenleri girip exploit dediğimde dış IP'me hata verip 0.0.0.0 gibi bir IP ile dinlemeye başlıyor çok araştırdım ama bir şey bulamadım.

Kali Linux Live X64.
IMG_20220422_211616.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Biraz detay verir misin daha net anlamam için teşekkürler.

Modemin arayüzü kısmına girip.
Nat>port yönlendirme.
Kısmına girip 'yeni' butonuna tıklayacaksın.
Ve oraya kullandığın port numarasını gireceksin, Kali Linux'un IPv4 adresini gireceksin ve tcp bağlantısını seçerek oluşturucan.
Sonra Metasploit'ten Kali Linux'un IPv4 adresini kullanarak dinlemeye alabilirsin.
Dış IP derken sanal makine dışındaki gerçek bilgisayarınızın IP'sinden mi bahsediyorsunuz?

Sanal makine kullanmıyorum Kali Live USB'den canlı kullanıyorum.

Bilgisayarımın internete bağlandığı LAN ağı dışındaki IP adresinden bahsediyorum.
Herhangi bir siteye girdiğimde falan kullandığım IP adresi.

Biraz detay verir misin daha net anlamam için teşekkürler.

Nat>port yönlendirme.
Ve oraya kullandığın port numarasını gireceksin, Kali Linux'un IPv4 adresini gireceksin ve tcp bağlantısını seçerek oluşturucan.
Sonra Metasploit'ten Kali Linux'un IPv4 adresini kullanarak dinlemeye alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nat>port yönlendirme.

İfconfig teki IP adresimi girip yönlendirdim bu şekilde olacaktı değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı