Merhaba, metasploit de msfvenom ile dış IP ve açtığım port ile APK oluşturdum fakat msfconsole kısmında dış IP'm ile gerekenleri girip exploit dediğimde dış IP'me hata verip 0.0.0.0 gibi bir IP ile dinlemeye başlıyor çok araştırdım ama bir şey bulamadım.
Modemin arayüzü kısmına girip.
Nat>port yönlendirme.
Kısmına girip 'yeni' butonuna tıklayacaksın.
Ve oraya kullandığın port numarasını gireceksin, Kali Linux'un IPv4 adresini gireceksin ve tcp bağlantısını seçerek oluşturucan.
Sonra Metasploit'ten Kali Linux'un IPv4 adresini kullanarak dinlemeye alabilirsin.
dış ip sürekli değişiyor derken, modemi açıp kapattığınızda değişmiş mi?
ㅤ
eğer dış ip'den bağlantı kurulacaksa MSFVENOM 'dan trojan oluşturulurken dış ip
msfconsole'dan da yerel ip dinlenilecek, port yönlendirme hali hazırda yapılmışsa tabi
Dış IP sürekli değişiyor derken, modemi açıp kapattığınızda değişmiş mi?
ㅤ
Eğer dış IP'den bağlantı kurulacaksa Msfvenom'dan trojan oluşturulurken dış IP.
Msfconsole'dan da yerel IP dinlenilecek, port yönlendirme halihazırda yapılmışsa tabii.
Demek ki dinamik IP adresiniz var bu yüzden port açma işlemi yapılamılıyor olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp static ip isteyin aylık belli bir ücret karşılığında static ip adresine sahip olabilirsiniz.
Demek ki dinamik IP adresiniz var bu yüzden port açma işlemi yapılamılıyor olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp static IP isteyin aylık belli bir ücret karşılığında static IP adresine sahip olabilirsiniz.