Meteoroloji iyi bir hobi mi?

Yusuf Aydıner

Decapat
Merhaba ben 12 yaşından beri hava durumuna meraklıyım. Dolayısıyla meteoroloji bilimiyle hobi olarak ilgileniyorum. Hava tahminleri yapıyorum. Ve meteoroloji forumlarına bile üyeyim. Sizce hobim güzel mi yoksa gereksiz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye gereksiz olsun ki, gayet güzel bir hobi. Sadece hobi olmakla kalmamalı bence meslek hayatına da taşıyabilirsin. Meteoroloji mühendisliğini araştırmanı öneririm.

Merhaba ben 12 yaşından beri hava durumuna meraklıyım. Dolayısıyla meteoroloji bilimiyle hobi olarak ilgileniyorum. Hava tahminleri yapıyorum. Ve meteoroloji forumlarına bile üyeyim. Sizce hobim güzel mi yoksa gereksiz mi?

İlim olduğundan dolayı boş değil, devam et. Tabii bunları derken yapay zekanın nasıl bunu etkileyeceği hakkında da düşünmek lazım.

Aynı durum 7-8 yaşındayken Google hava durumundan başlamıştım 😂, şimdilerde tutmayan tahminim yok neredeyse, kendimi bayağı geliştirdim, bence çok güzel bir hobi meteoroloji okuma hayalim var araştır istersen iş olanakları falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı