Sayısal Meteoroloji soruları

ChatGpt4 mi orası mı peki

Değer mi 10 dolara? Denenir mi diyorsun hocam
ChatGPT-4 oldukça yetenekli ve gelişmiş. Sadece fiyat biraz tuzlu gelebilir 20 Dolar'a sunuluyor.

Smodin'i internet üzerinde birkaç yerde gördüm, tam olarak nasıl çalıştığını bilmediğim için, günde 5 kredi kullanma hakkı var diye önerdim.

Bard denedim fakat her soruyu doğru yapamıyor. Bu yüzden tamamen güvenemiyorum.

Doğruluk oranı %60'larda diyebilirim.

Yardımınız için teşekkürler.

ChatGPT ve Bard dışında alternatif var mı arkadaşlar? Bilginiz var mı bu konuda acaba?

@alonewolff @Crypto Guard

Bing AI var ama o da GPT4 kullanıyor sanırım.

ChatGPT-4 oldukça yetenekli ve gelişmiş. Sadece fiyat biraz tuzlu gelebilir 20 Dolar'a sunuluyor.

Smodin'i internet üzerinde birkaç yerde gördüm, tam olarak nasıl çalıştığını bilmediğim için, günde 5 kredi kullanma hakkı var diye önerdim.

GPT 4'ün aynısını Bing AI kullanıyor ve ücretsiz boşuna para ödemek mantıksız bence.

Bing AI GPT'4 kullanıyorsa GPT4 neden paralı?

Saçma değil mi? Kimse almaz o zaman?

Hiçbir farkı mı yok? Aynı mı tamamen?

Aynı diye biliyorum Bing AI GPT 4 altyapısını kullanıyor ve tamamen ücretsiz. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu ise GPT3,5 daha düşük versiyon yani.

Bkz:

Aynı diye biliyorum Bing AI GPT 4 altyapısını kullanıyor ve tamamen ücretsiz. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu ise GPT3,5 daha düşük versiyon yani.

Bkz:
İlginçmiş.

Akşam deneyeceğim bakalım ne gibi farklı bir sonuç verecek. Durum bilgilendirmesi yaparım hocam. Teşekkür ederim.

İlginçmiş.

Akşam deneyeceğim bakalım ne gibi farklı bir sonuç verecek. Durum bilgilendirmesi yaparım hocam. Teşekkür ederim.

Benim sorduğum sorularda Google Bard soruları daha çok doğru yapıyor ama Bing de kötü sayılmaz ben Google Bard kullanıyorum şahsen onun kendine özel bir altyapısı var.

Benim sorduğum sorularda Google Bard soruları daha çok doğru yapıyor ama Bing de kötü sayılmaz ben Google Bard kullanıyorum şahsen onun kendine özel bir altyapısı var.
Evet Bard ChatGPT'ye göre daha iyi yapıyor katılıyorum bende.

Bide ChatGPT4 altyapısını kullanan Bing'i deneyelim bakalım.

Bazıları ChatGPT3.5'in bilerek aptallaştırıldığını söylüyor ChatGPT4 satabilmek için. Ne kadar doğru bilemem.

Evet Bard ChatGPT'ye göre daha iyi yapıyor katılıyorum bende.

Bir de ChatGPT4 altyapısını kullanan Bing'i deneyelim bakalım.

Bazıları ChatGPT3.5'in bilerek aptallaştırıldığını söylüyor ChatGPT4 satabilmek için. Ne kadar doğru bilemem.

Bing AIden memnun kalabilirsiniz 👍🏻ama soruların hepsini doğru yapar mı bilemem 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı