GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 585 13 Şubat 2021 #31 Pmw dedi: Ege bölgesi için ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ege bölgesi için, İzmir'de sulu kar var belki örtü oluşur. Onun dışında Manisa ve çevresinde 5 ile 15 cm arası bekliyorum. berkp1 dedi: Saat kaç gibi gelir. Genişletmek için tıkla... En geç sabaha karşı 4 Traviss Bickle dedi: Hocam küçükçekmece, büyükçekmece, esenyurt, esenler ve beylikdüzü bahsettiğiniz yerlerden hangisine dahil rakım olarak? bu arada, hepsini yazma sebebim, konumumu tam olarak paylaşmak istememem. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dahiller, hepsinde örtü oluşacaktır. Avrupa yakası biraz daha az kar alacak.
Pmw dedi: Ege bölgesi için ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ege bölgesi için, İzmir'de sulu kar var belki örtü oluşur. Onun dışında Manisa ve çevresinde 5 ile 15 cm arası bekliyorum. berkp1 dedi: Saat kaç gibi gelir. Genişletmek için tıkla... En geç sabaha karşı 4 Traviss Bickle dedi: Hocam küçükçekmece, büyükçekmece, esenyurt, esenler ve beylikdüzü bahsettiğiniz yerlerden hangisine dahil rakım olarak? bu arada, hepsini yazma sebebim, konumumu tam olarak paylaşmak istememem. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dahiller, hepsinde örtü oluşacaktır. Avrupa yakası biraz daha az kar alacak.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 13 Şubat 2021 #32 @Lezize neden haha attınız, anlayamadım.
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #33 Hocam kar geldi ateşböceği zannetim ilk başta. Karmış. Ama 20 saniyede 1 tane düşüyor
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.151 Makaleler 1 Çözümler 585 13 Şubat 2021 #34 berkp1 dedi: Hocam kar geldi ateşböceği zannetim ilk başta. Karmış. Ama 20 saniyede 1 tane düşüyor Genişletmek için tıkla... Yarın öğlen gibi yapacak patlamayı.
berkp1 dedi: Hocam kar geldi ateşböceği zannetim ilk başta. Karmış. Ama 20 saniyede 1 tane düşüyor Genişletmek için tıkla... Yarın öğlen gibi yapacak patlamayı.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #35 berkp1 dedi: Hocam kar geldi ateşböceği zannetim ilk başta. Karmış. Ama 20 saniyede 1 tane düşüyor Genişletmek için tıkla... Neresi?
berkp1 dedi: Hocam kar geldi ateşböceği zannetim ilk başta. Karmış. Ama 20 saniyede 1 tane düşüyor Genişletmek için tıkla... Neresi?
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #36 batuhan_n dedi: Neresi? Genişletmek için tıkla... Kocaeli yerler tutyo ama çok yağmıyor nedensen yarın yağacak sanırsam asıl kar
batuhan_n dedi: Neresi? Genişletmek için tıkla... Kocaeli yerler tutyo ama çok yağmıyor nedensen yarın yağacak sanırsam asıl kar
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #37 Bizdede yağmaya başladı. İstanbul. Son düzenleme: 14 Şubat 2021
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #38 Hocam kocaelide çok yağmıyor nedense.Acaba öğleden sonra mı yağacak
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #39 Burada kar tuttu, şu anda da yağıyor.
mazzanti Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 93 Yer Bandırma Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #40 KojiroHyuga04 dedi: Bandırmada yaşayan biri olarak adam gibi kar görmedim. Allahtan baba tarafı Eskişehirli, oraya her gittiğimde kış aylarında deli gibi kar olur. Genişletmek için tıkla... Bandırma'da rüzgardan dolay aşağıdan yukarı doğru yağıyor kar
KojiroHyuga04 dedi: Bandırmada yaşayan biri olarak adam gibi kar görmedim. Allahtan baba tarafı Eskişehirli, oraya her gittiğimde kış aylarında deli gibi kar olur. Genişletmek için tıkla... Bandırma'da rüzgardan dolay aşağıdan yukarı doğru yağıyor kar