Bursa merkez için beklentiler tutmadı şu anlık. Kar yok bile denebilir neredeyse.
Bursa merkez için beklentiler tutmadı şu anlık. Kar yok bile denebilir neredeyse.
Ben yağmıyordu demedim ki ben de İstanbul da yaşıyorum ve 5 6 dakikadır kar başladı normalde bayağı vardı ama eridi.Daha 2 saat önce İstanbul/Avrupa yakasına dolu yağıyordu.
Ben yağmıyordu demedim ki ben de İstanbul da yaşıyorum ve 5 6 dakikadır kar başladı normalde bayağı vardı ama eridi.
Barajlar dolsun gerisinde sıkıntı yok.Bu kar çok değişik bir yağış oldu. Şöyle anlatayım;
Normalde İzlanda üzerinden gelen karlar çabuk erirler, 1-2 gün yerde kalırlar. İşin zıt tarafı bu sistem Sibirya'dan geldi yani erimemesi lazım. Zaten İstanbul'da yer derecedesi 1 veya 2 derecedir bu sonuca bağlıyorum ben.
Onun dışında, bugün İstanbul'a dek yani deniz etkili kar yağışı yaşandı. Bu kar yağışı tipi normal kar yağışlarından daha etkilidir. Bugün alacağınız kar, 2 güne bedel olacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.