Meteorolojik uyarı ve kar miktarları

Bursa merkez için beklentiler tutmadı şu anlık. Kar yok bile denebilir neredeyse.

Bursa favori gösteriyordu sistem, maalesef beklediğimiz kar olmadı. Bir hafta içinde başka bir sistem söz konusu oluyor, diğer günlerde belki müjde alabiliriz bursaya.

Ben yağmıyordu demedim ki ben de İstanbul da yaşıyorum ve 5 6 dakikadır kar başladı normalde bayağı vardı ama eridi.

Bu kar çok değişik bir yağış oldu. Şöyle anlatayım;

Normalde İzlanda üzerinden gelen karlar çabuk erirler, 1-2 gün yerde kalırlar. İşin zıt tarafı bu sistem Sibirya'dan geldi yani erimemesi lazım. Zaten İstanbul'da yer derecedesi 1 veya 2 derecedir bu sonuca bağlıyorum ben.

Onun dışında, bugün İstanbul'a dek yani deniz etkili kar yağışı yaşandı. Bu kar yağışı tipi normal kar yağışlarından daha etkilidir. Bugün alacağınız kar, 2 güne bedel olacak gibi.

Barajlar dolsun gerisinde sıkıntı yok.

Kocaelide hiç beklediğim gibi olmadı.Yarım saat 1 saat hiçbirşey yağmıyor 20 dk tipi yağıyor yerler tutuyor.Sonra hemen eriyor.Nası eriyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…