Metin 2 için bilgisayar önerisi

Bütçe
2000

Mr.Kitty

Hectopat
Ben Metin 2 aynı anda 15 20 adet açabilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sadece buna özel olmasını istiyorum. Örnek vermek gerekirse GTX1050 ile 10 adet sorunsuz açıp oynayabiliyorum.
Kendi bilgisayarıma yakın bir bilgisayar toplayıp bu bilgisayarı toplayabilirim fakat sadece Metin 2 özel istediğim için bunu daha ucuza elde etme şansım var mı? Diyeceğim şu Metin 2 fazla cilent açıp kasmadan akıcı bir şekilde 10 adetten fazla oynamak için hangi donanım daha güçlü olmalı? Umarım anlatabilmişimdir.
Bütçem 2000 TL parasına göre kaç cilent açar tahmini yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplamaktan pek anlamam bu yüzden bir öneri veremeyeceğim ama öneri verecek arkadaşlara tavsiye olarak şunu diyebilirim. Metin2 ağırlıklı olarak işlemci kullanan bir oyun. Tek çekirdek performansı nispeten daha iyi olduğu için Intel tercih edilse daha iyi olur. Sadece anakart ve işlemci alınsa bile var olan ekran kartı ile yeterli. RAM vb. gerekli parçalar da alınmalı tabii.

Sistem toplamaktan pek anlamam bu yüzden bir öneri veremeyeceğim ama öneri verecek arkadaşlara tavsiye olarak şunu diyebilirim. Metin2 ağırlıklı olarak işlemci kullanan bir oyun. Tek çekirdek performansı nispeten daha iyi olduğu için Intel tercih edilse daha iyi olur. Sadece anakart ve işlemci alınsa bile var olan ekran kartı ile yeterli. RAM vb. gerekli parçalar da alınmalı tabii.
Ayrıca Metin 2 eğer işlemci üzerinde bir dahili ekran kartı var ise onu kullandığı için dahili ekran kartı barındırmayan bir işlemci alın. Hatta İntel + Nvidia kombinasyonu yapın.
Ben Ryzen 2600 ve RX 590 kullanıyorum ancak Metin 2 nedense ekran kartını tam verimde kullanmıyor, bir türlü beceremedim bunu. O yüzden AMD sistemlerde Metin 2 sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ve zaten siz GTX 1050 ile rahat 10 tane açabiliyorsanız yine Nvidia kart kullanmaya devam edin.

İşlemcinizi bilmiyorum, eğer düşükse işlemcinizi 9400F ile değiştirebilirsiniz. 2000 liraya toplayacağınız sistem, şu ankinden aşırı iyi olmaz. Ekran kartınız bence yeterli, arkadaşın dediği gibi işlemci önemli olduğu için işlemcinizi yükseltmeyi tavsiye ederim.

Ayrıca Metin 2 eğer işlemci üzerinde bir dahili ekran kartı var ise onu kullandığı için dahili ekran kartı barındırmayan bir işlemci alın. Hatta İntel + Nvidia kombinasyonu yapın.
Ben Ryzen 2600 ve RX 590 kullanıyorum ancak Metin 2 nedense ekran kartını tam verimde kullanmıyor, bir türlü beceremedim bunu. O yüzden AMD sistemlerde Metin 2 sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ve zaten siz GTX 1050 ile rahat 10 tane açabiliyorsanız yine Nvidia kart kullanmaya devam edin.

İşlemcinizi bilmiyorum, eğer düşükse işlemcinizi 9400F ile değiştirebilirsiniz. 2000 liraya toplayacağınız sistem, şu ankinden aşırı iyi olmaz. Ekran kartınız bence yeterli, arkadaşın dediği gibi işlemci önemli olduğu için işlemcinizi yükseltmeyi tavsiye ederim.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben bilgisayar parçalarından ve toplamasından anlamıyorum acaba rica etsem ana kart işlemci ram lerin ismini yazarmısınız ve gtx1050 ekran kartından biraz daha düşük bütçeli bir ekran kartı ismi yazarmısınız 2. bilgisayarı topluyorumda.

Ben Metin2 aynı anda 15 20 adet açabilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sadece buna özel olmasını istiyorum. Örnek vermek gerekirse GTX1050 ile 10 adet sorunsuz açıp oynayabiliyorum.
Kendi bilgisayarıma yakın bir bilgisayar toplayıp bu bilgisayarı toplayabilirim fakat sadece Metin2 özel istediğim için bunu daha ucuza elde etme şansım var mı? Diyeceğim şu Metin2 fazla cilent açıp kasmadan akıcı bir şekilde 10 adetten fazla oynamak için hangi donanım daha güçlü olmalı? Umarım anlatabilmişimdir.
Bütçem 2000 TL parasına göre kaç cilent açar tahmini yazarsanız çok sevinirim.

Nasıl bir yol izledin topladigin parcalari benimle paylasir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı