Metin 2 IP Ban Nasıl Kaldırılır?

kroniq01

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
sorunum şu ki bir private Metin2 sunucusunda İP ban yedim. Şöyle ki iki adet bilgisayarım var birinden girebiliyorken diğerinden Server'a giremiyorum. Hesabınız engellenmiştir diyor. İSO dosyalarını Flash'a atarak tekrardan Windows'u kurmama rağmen hala engellisiniz diyor. Benim neyi değiştirmem gerekiyor ki bu İP ban ortadan kalksın ? Bu şey öyle bir şey olmalı ki İSO ile Format atsak bile değişmeyen bir şey olmalı. Bilgisayar bilgim o kadar iyi değil. Böyle güvenlik işlerinden anlayan kişiler genelde ne üzerinden ban atılıyor beni aydınlatırlarsa sevinirim.

Ya yalnız yukarıda yazdığım gibi evde kardeşimin bilgisayarı var ve oradan oyuna erişebiliyorum yani internet ile alakalı bir şey olduğunu pek sanmıyorum.

Modemi aç kapat.
O denediğim ilk şeydi fakat işe yaramıyor.
MAC İD,
HDD İD,
HWİD,
gibi şeyleri de değiştirmeye çalıştım ama pek beceremedim ya da becerdim ama işe yaramadı emin değilim.

Şöyle anlatıyım benim hesabım ban yedi. Başka bir hesap kurdum ve oyuna tekrar bağlanmaya çalıştım. Fakat kendi bilgisayarımdan yeni kurduğum hesaba bile giremiyorum. Oyuna girişiniz süresiz engellenmiştir diyor ama yeni kurduğum hesaba başka bir bilgisayar üzerinden girebiliyorum.

Eğer sorununuz IP ban ise, internette birçok çözümleri felan var, VPN bunlardan birisi. Onun haricinde anladığım kadarıyla IP ban değil, serial ban yemişsiniz. Yani işlemciniz yada anakartınızın üzerine kazılı olan numaralar ban yemiş. Bildiğim kadarıyla bunun bir çözümü yok, yine de araştırabilirsiniz. Sorun bu ise işlemci, anakartı veya HDD'yi -artık ban nereye atılmışsa- onu değiştirmeden kaldıramazsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı