Metin 2 oynanır mı?

Hileciler var, Ruby sunucusuna girersen orada çok daha az çünkü ep ile giriş yapıyosun.
Metin2 oynanır mı, seviyorsan neden oynamayasın, ama yerinde olsam offical server oynamam.
Offical sunucuda güzel bir hesabım var fakat PvP çok daha eğlenceli geliyor.
Aeldra'nın zeta sunucusuna bakmanı öneririm.

TR oynanmaz fakat PvP oynanabilir. Bilindik PvP sunucularda oynayın derim.

Oynamayın hocam, vaktiyle çok zamanımı harcadım yaz tatilinde. Öyle ki sabah alarm kurup erken kalkıyordum para kasmak için. Sonra bir gün düşündüm kendi kendime "ne diye kendimi bu kadar hirpaliyorum?" diye ve bıraktım. Çünkü oyunun hakikaten bir sonu yok. Geliştikçe gelisiyorsunuz.

Gelecekten geliyorum, lütfen başlama çünkü başlarsan paranı, zamanını ve eğitim hayatını çalabilir. Bir dost.

Vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ben oyunu 1 yıl oynadım bırakınca tüm eşyalarımı 5000 TL'ye devrettim. Dediğin tür oyunlarda böyle bir şey mümkün değil.
pf oyunu 8 yıl oynadım itemlerim ful+fuldu wslikler gidiyordum farmlıklarım en yükseklerdeydi ama manası neydi boş gelip bana burada bir şey yapmış gibi bir de lütfen gelir sağladığını anlatma o vakitlerini 5000tl alamaz haberin olsun.

sadece metin2 özelinde değil, mmorpg kültürü sanki günümüzde ölüyor gibi. çağımıza uyum sağlayamadı. çok uzun saatler hatta belki 1 sene emek etmek gerekiyor. önemli olan sizin tutkunuz, zaman ayırmak istiyosanız neden olmasın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı