Metin 2 vs Mount And Blade

Mefadu

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2016
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi hangisidir? Ben bu oyunları hiç oynamadım ve içeriğini de bilmiyorum. Eğer çok farklı oyunlarsa farkı nedir? Yeni oyun alıcağım ve M&B çok tavsiye ediliyor. Görsellerine bakınca metin 2 'e benzediği için ''Acaba benzerlik var mıdır?'' diye geçirdim içimden. Her şeyi ile anlatırsanız sevinirim. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırmaya gerek bile yok. Kesinlikle Mount And Blade al. Metin2'de parayı veren düdüğü çalıyor. Metin2 için harcadığın zamana, emeğine yazık olur.
 
Oyunun amacı nedir?
Metin2 online bir oyundur ve(en azından indirmek ücretsiz)ücretsizdir, yukarıda Metin2 hakkında yapılan yorumlar doğrudur, oyunda parayı veren düdüğü çalar, oyun para ve vakit kaybıdır, öyle Metin2 afişlerindeki at resimlerine bakma, oyunda at almak çok uzun ve emek veren bir iş, yani M&B Metin2'den daha iyi bir oyundur ve iki oyunun birbiriyle ilgisi yok, M&B'e gelirsek bu oyun oynanması gereken bir oyundur, çok uzun saatler iyi vakitler geçirebileceğin bir oyun M&B, yani verilen paraya değer bir oyun, Not ben Metin2'yi çok uzun seneler oynadım, oyuna başladığımda 4(alesta, tramola, tuva, yakamoz bu serverde oynuyordum)server vardı, iyi oyunlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı