Metin 2 Yang kasmak

Mercheng

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bilmem
Arkadaşlar yeni başladım.

"Arkadaşlar" sunucusunda oynuyorum.
Karakterim Sura.
Level 10.

Not: Lütfen dilen falan demeyin yeterince dileniyorum zaten. Hatta düğün olacaktı bahşiş aldım.

@393060 hala varda dostum yazamıyorum buradan :D
O tarz şeyler kodluyorum/ geliştiriyorum. Ve piyasada o bahsettiğin özellikler neredeyse tüm hilelerde var.

Bu arada eğer bir moderatör görüyorsa şu an Metin2'de hile tamamen (2022 yılında) legal oyunun umurunda değil o yüzden banlamayın xD.

Satılıyor.

Eki Görüntüle 832659

Event varmış sanırım.

Vay be eski konulara bakayım dedim konuyu görünce gülme krizine girdim şu an Metin2'nin her şeyini biliyorum :D m2Bob'da kapandı yapacak bir şey yok başka yazılımlar kullanıyorum ve o tarz sunucularda yüksek rollerim var coder/moderatör tarzı :D
1 yılda nereden nereye.

Ve senden daha fazla yang kasıyorum 1-2 saatte 1-2 won falan :D
Nasıl saatte 1 2 Won kasıyorsun yav. Ben 1 saat Enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorum :D

Satılıyor.

Eki Görüntüle 832659

Event varmış sanırım.

Vay be eski konulara bakayım dedim konuyu görünce gülme krizine girdim şu an Metin2'nin her şeyini biliyorum :D m2Bob'da kapandı yapacak bir şey yok başka yazılımlar kullanıyorum ve o tarz sunucularda yüksek rollerim var coder/moderatör tarzı :D
1 yılda nereden nereye.

Ve senden daha fazla yang kasıyorum 1-2 saatte 1-2 won falan :D
Herhalde dediğin gibi herşeyi bilmek gerekiyor ben başladım ama yanlış yaptım gittim kuzenimden yardım istedim kasılmak için beni zindan gibi biyere götürdü gruba aldı xp kastırdı bana şimdi 40 LvL falanım adam akıllı itemlerim yok kendi seviyemde canavarları bile kesemiyorum :D büyük ihtimalle ya yeni çar kurucam onunla 0 dan kasıcam ya da item falan dilencem oyunda yapcak bişi yok :D

Hacı iyi dilen.
Ben 1 saatte en az 15m dilenerek para kazanırdım.

Kanka dilendiğim ilk gün 2 tane oyunu bırakan kişiye rastladım 1 buçuk won kasmıştım hesabı açtığım ilk gün :D

Nasıl saatte 1 2 won kasıyorsun yav. Ben 1 saat enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorum :D

Evet onu ara sıra bende kullanıyorum oynadığım sunucuda 8M ediyor.
Nasıl saatte 1 2 won kasıyorsun yav. Ben 1 saat enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorum :D

Event'lerden kırıyorum parayı balık vardı bugün yetişemedik :D Yeni sunucu açılacakmış dilenmeden sıfırdan başlamayı düşünüyorum bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı