Nasıl saatte 1 2 Won kasıyorsun yav. Ben 1 saat Enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorumSatılıyor.
Eki Görüntüle 832659
Event varmış sanırım.
Vay be eski konulara bakayım dedim konuyu görünce gülme krizine girdim şu an Metin2'nin her şeyini biliyorumm2Bob'da kapandı yapacak bir şey yok başka yazılımlar kullanıyorum ve o tarz sunucularda yüksek rollerim var coder/moderatör tarzı
1 yılda nereden nereye.
Ve senden daha fazla yang kasıyorum 1-2 saatte 1-2 won falan![]()
Hacı iyi dilen.Arkadaşlar yeni başladım.
"Arkadaşlar" sunucusunda oynuyorum.
Karakterim Sura.
Level 10.
Not: Lütfen dilen falan demeyin yeterince dileniyorum zaten. Hatta düğün olacaktı bahşiş aldım.
Herhalde dediğin gibi herşeyi bilmek gerekiyor ben başladım ama yanlış yaptım gittim kuzenimden yardım istedim kasılmak için beni zindan gibi biyere götürdü gruba aldı xp kastırdı bana şimdi 40 LvL falanım adam akıllı itemlerim yok kendi seviyemde canavarları bile kesemiyorumSatılıyor.
Eki Görüntüle 832659
Event varmış sanırım.
Vay be eski konulara bakayım dedim konuyu görünce gülme krizine girdim şu an Metin2'nin her şeyini biliyorumm2Bob'da kapandı yapacak bir şey yok başka yazılımlar kullanıyorum ve o tarz sunucularda yüksek rollerim var coder/moderatör tarzı
1 yılda nereden nereye.
Ve senden daha fazla yang kasıyorum 1-2 saatte 1-2 won falan![]()
Hacı iyi dilen.
Ben 1 saatte en az 15m dilenerek para kazanırdım.
Nasıl saatte 1 2 won kasıyorsun yav. Ben 1 saat enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorum![]()
Nasıl saatte 1 2 won kasıyorsun yav. Ben 1 saat enerji kristali yapıp satıyom 50M anca kasıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.