Metin 2'de şansın 0 olduğu anlar

Orta emek ya da aktif kullanıcısı olan PVP server önerir misiniz rica etsem. TR ve saltanat sıktı artık beni aktif bir şunu da tekrardan başlamayı düşünüyorum.
 
TR'de 55 Level ninjam var ful +9 5 efsun itemli ama wslik efsun olmadığı için zevk vermiyor para yatırmakta istemiyorum pek bakalım ne olacak.
İşin aslına gelirsek, Metin2 bağımlılık yapan bir şaheser. Hakkını yiyemem çok ama çok güzel. Lakin bırakmam lazım. Kendimi geliştirmek için. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve Metin 2 oynayınca boş boş zaman geçtiğine inanıyorum. Bırakacağım en kısa zamanda.
 
İşin aslına gelirsek, Metin 2 bağımlılık yapan bir şaheser. Hakkını yiyemem çok ama çok güzel. Lakin bırakmam lazım. Kendimi geliştirmek için. Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve Metin 2 oynayınca boş boş zaman geçtiğine inanıyorum. Bırakacağım en kısa zamanda.

Ben normalde sadece wslik server oynardım ama ekran kartım bozulunca oynayabildiğim tek oyun Valorant ve CS:GO olduğu için mecbur kaldım diyebilirim :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı