Metin2 anılarımız

Alesta da 48 levele kastiktan sonra emek Pvp serverine geçiş yaptım olivamt2 çok güzel ortam vardı emek pvp oynamak da ayrı bi zevkli

Ah ah. Şimdi oynadığım oyunların hiç biri Metin 2 gibi bağlayamıyor beni kendine. Ne günlerdi be. Başladığım için zerre pişmanlık yok içimde. Hatta Metin 2 sıfırlanıp eski haliyle geri dönüyor deseler servere ilk giren ben olurum her halde.

Anı olarak da oyuna ilk başladığım ve hiç bir şey bilmediğim zamanlarda kuzenim KDP vermişti. Bende onu gidip pot almak için markete satmıştım.

Son düzenleme:
Hiç unutmuyorum bir gün aylarca emek verip 46 levele gelmiştim. adamın biri link gönderdi +6 muho siteye gir bedava dedi. yaş 7-8 o zamanlar bilmiyorum tezgahı. girdim nasıl açgözlü bir insansa daha siteye tıklar tıklamaz adam girdi hesaba o gün yaşadığım acı üzüntü vay anasını beeeee

İnternet kafede boss diye çağırılan 40 ort dolusu olan efsane çocuğun çarını çalmıştım ama herifin karakteri sohan dağındaymış köye gidene kadar 2 saat uğraştım bi abi yardım etti. En son depo mepo ne varsa çaldık envanter sonuna kadar doldu bi at kitabı kaldı. Potu atıp onu da aldık. Geldiğinde çara girdi ağlayarak dediği şey şu:
Şerefsizler zırhlı at kitabını da çalmış

Alesta'da başlayıp Tramola'da Moon loncasının dağılmasıyla birlikte TR serverinden elimi ayağımı çektiğim oyundur kendisi. Bu olay zerk ettikten sonra Metin2 World adlı PVP'ye başlamıştım, sonrasında kendime ait serverlar kurdum.

Eski tadı tuzu kalmadığı vakit bırakmanın zamanı gelmiş deyip bıraktım...

Metin2 haricinde Conquer Online, Dofus ve S4 League'nin bende ki yeri çok ayrıdır, özellikle S4 League.

Ben hiç dolandırılmadım. O 1. köyde 57 tane beceri kitabı satan marketi olan herif var ya, o bendim işte. Kırmızı bayrak birinci köy haritanın sağ altında üçgenimsi yerde 4 taneye kadar savaş metni çıkardı. üzüntü ve dövüş metni de çıkardı arada. Hesap açıp kesip duruyordum. 42 level hesabımda 1,5t para olmuştu. Tabii o zamanlar bir hafa kılıcı 75m falan. Bir yerden sonra sıkılıp kasmaya başladım. 65 olunca güzel muharebe arayıp devam etmeye karar verdim. Bir kere demircide + basacağım. Pazarları da niye herifin dibine kurarlar hala anlamam. Demirciye item sürükleyemiyorum. Orada kim varsa alayına sağlam sövdüm. Sonra ailevi değerlere hakaretten 2037 Kasım ayına kadar engellendi hesabım. Şu an şifresini bırak kullanıcı adını bile hatırlamıyorum. Pitaya sunucusundaydım, sunuculardan bahseden hiç olmamış.

Oyunu hiç oynamadım ama yakın bir arkadaşım oynuyordu. İzliyordum. Çocuk yüksek seviye (terimleri bilmiyorum) item mi ne kasmıştı. Daha sonra 1 gün geçmeden taklaya gelip birine kaptırmıştı. Deliye döndüğünü ve 5 kere klavyeyi duvara vurduğunu hatırlıyorum. Tuhaftı

İbretlik olmuş tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…