Peki işlemci degistirlcek anakart nasıl peki ramlerde degistirlcek.Anakart ile işlemci uyumsuz. K ibareli bir işlemci seçmişsin anakart b150. Seçtiğin anakart ile Ramler de uyumsuz. Anakart en fazla 2133 destekliyor. SSD'den çok kısılmış.
Peki işlemci degistirlcek anakart nasıl peki ramlerde degistirlcek.Anakart ile işlemci uyumsuz. K ibareli bir işlemci seçmişsin anakart b150. Seçtiğin anakart ile Ramler de uyumsuz. Anakart en fazla 2133 destekliyor. SSD'den çok kısılmış.
Dostum bak arada 3 nesillik bir fark var her ne kadar i7 de olsa 3 nesil eski bir işlemci ve o 3 nesilin farkı çıkımıyorsa(!) yazıklar olsun İntel'eİ5 6600k'ya vereceği parayla i7 3770 almak daha mantıklı. Ben niye alayım.Testin yapıldığı duruma göre değişiklik gösteriyor olabilir. Soğutma vb. birsürü etmen var 2 test arasındaki bu fark ordan çıkmış olabilir. Ama i7 3770 çok daha avantajlı. Tek çekirdekte daha iyi birde üzerine hyper threading var. Bariz daha performanslı olur.
Intel Core i7 3770 vs i5 6600K
Ama burda da öyle görünüyor mesela.
Al sana kanıt@Utku Toros
Dostum bu neyin kafası? İkisi farklı segmentte neden olmasın. Alıp test etmediysen burda boş konuşup tartışma çıkarmamalısın. Kanıtlar nitelikte paylaşımlar yap parantez içerisinde ünlemli cümleler kuracağına.
Kimi testte biri kimi testte diğeri biraz daha fazla çıkıyor. Yukarda bir test paylaştım orda da İ7 3770 daha iyi gözüküyor hem tek çekirdekte hem de genel performansta. Tartışmaya gerek yok ne sen nede ben bu işlemciyi kullanmıyoruz. İntel'in sitesinden özelliklerine baktığımda ve biraz araştırdığımda i7 3770'nin daha iyi olduğunu gördüm. Zaten performanları çok yakın, fiyatlarıda öyle. Burda arkadaş için mantıklı olan i7 3770 çünkü anakartı, Ram'ı veya diğer hiçbirşeyi değiştirmesi gerekmiyor anlatabildim mi? Konuya öyle bir dalıyorsunuz ki amaç yardımcı olmak mı yoksa zevkine tartışma çıkarmak mı belli değil.
Tamam birader seninle tartışmayacağımKimi testte biri kimi testte diğeri biraz daha fazla çıkıyor. Yukarda bir test paylaştım orda da İ7 3770 daha iyi gözüküyor hem tek çekirdekte hem de genel performansta. Tartışmaya gerek yok ne sen nede ben bu işlemciyi kullanmıyoruz. İntel'in sitesinden özelliklerine baktığımda ve biraz araştırdığımda i7 3770'nin daha iyi olduğunu gördüm. Zaten performanları çok yakın, fiyatlarıda öyle. Burda arkadaş için mantıklı olan i7 3770 çünkü anakartı, Ram'ı veya diğer hiçbirşeyi değiştirmesi gerekmiyor anlatabildim mi? Konuya öyle bir dalıyorsunuz ki amaç yardımcı olmak mı yoksa zevkine tartışma çıkarmak mı bilemedim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.