Metin2 ne durumda?

Daha fazla  
Herkese merhaba, üniversite bitti. İşe girdik çalışıyoruz. Kafa dağıtmak için çocukluğumun oyununa geri dönmek istiyorum. Metin2 ne durumda şu an? Oynasak en dolu sunucu hangisi? Sadece oynayanlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Bu oyunu son günlerde çok gördüm ytde falan niye yine patladı bu oyun.

Ya PvP sunucuları var. Adamlar resmen sömürü için açıyor. 1-2 güzel yayıncı kız, tanındık YouTuber'lar falan anlaşmalı bir şekilde reklam yaptırıp serverleri hype'lıyorlar daha sonrasında yayıncıların falan anlaşması bitince 5-6 haftada sunucular kapanıyor. Oyuncular sıkılıyor. Sonuç ise senin boşa giden saatlerine ve emeklerine sebep oluyor.

Ben günün arta kalan boş zamanlarında PvP'lere girip yang kasıp satıyorum Steam oyunlarımı öyle beleşe getiriyorum :D Metin2 Türkiye suncusu öldü 3-5 tane YouTuber ayakta tutmaya çalışıyor ama maalesef öldü TR'ye yatırım yapmak mantıksız. PvP sunucularında oynarım dersen şu an thunder2 storm çok popüler sağ olsun iyi para kazandım. Yalnız uyarımı yapayım hiçbir PvP serverine numaranı verme numaranı satıyorlar.

TR bitti sayılır hileler yüzünden TR PvP'leri ise belli başlı 2 3 PvP hariç 2 3 ayda bir kapanıp açılıyor eğer başlıcaksan tavsiyem yabancı PvP de başla en azından 1 yıl 2 yıl açık kalıyor genelde.

Ben de 1 hafta önce tekrar başladım, oyunun verdiği boostlar ile 1 haftada 32 lvl oldum(tavsiyem o boostları 2. köye geçtikten sonra kullanmanız) ,bugün de PC'ye format attım yükleyesim gelmedi pek, ben arkadaşlar serverındaydım. Arkadaşlar serverı dolu değil. Sanırım Anadolu serveri daha dolu.

Ek olarak oyunda artık pazar yeri için ayrı bir map açmışlar, tüm krallıklar orada pazar kuruyor. Bu sebeple de köyler boş gibi gözükebiliyor.

Ben günün arta kalan boş zamanlarında PvP'lere girip yang kasıp satıyorum Steam oyunlarımı öyle beleşe getiriyorum :D Metin2 Türkiye suncusu öldü 3-5 tane YouTuber ayakta tutmaya çalışıyor ama maalesef öldü TR'ye yatırım yapmak mantıksız. PvP sunucularında oynarım dersen şu an thunder2 storm çok popüler sağ olsun iyi para kazandım. Yalnız uyarımı yapayım hiçbir PvP serverine numaranı verme numaranı satıyorlar.
Bahsettiğin sunucu da pek ayakta kalacak gibi durmuyor. Ve sırf bu farm işinden para kazanan insanların bu oyunu oynamasını da takdir ediyorum cidden. :D

PvP'lerin mantığı o zaten adam açıp 1 ay boyunca açık tutup para kazanıp serveri kapatıyor numaralarınızı satıyor. Siz buna izin vermeden alacağınızı alıp terketmeniz gerekiyor yok ben ömürlük oynamak istiyorum derseniz Metin2 TR'den başka çare yok. Ancak bu oyunu oynamanızı asla tavsiye etmiyorum.
Bir private serverden zevk almanız için 1 ay bile fazlasıyla yetiyor ne kadar zor olursa olsun maximum 2 hafta sonra sıkılıp silersiniz oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı