Metin2 sebepsiz ban

surafu

Hectopat
Oyunun bilgisayarıma yüklü bile olmamasına ve 2 yıldır girmememe rağmen bugün gelen mail ile kalıcı olarak uzaklaştırıldığımı öğrendim. Banlanma sebebi olarak pegaban yazmışlar ve altında itiraz için lütfen şu link üzerinden iletişime geçiniz diyor linke bastığım zaman kırmızı yazı ile "bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir!" yazıyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail TR ekibinden değil gr yani Almanya ekibinden gönderilmiş bu durumda sanırım bir soğuk su içebilirim açılması imkansız görünüyor yine de Ticket'a cevap bekleyeceğim.

"Oyun senin için mevcut değil" yazan bir hata veriyor internette bunun anlamı ban olarak geçiyor. Yani gerçekten ban yemişim.
Merhaba, mevcut değildir sorununu bir ban olarak nitelendirmek her zaman için doğru değildir. Pek çok sebebi olabilir. Bu konuda yetkililerin açmış olduğu konuyu okumanızı öneririm: Oyun Senin İçin Mevcut Değil Hakkında! - Metin2 Türkiye

Çoklu hesap kullanımı, IP değişikliği, düzensiz girişler, hesabınıza yönelik saldırılar, çeşitli hile kullanımları gibi sebeplerden ötürü bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Bu sorun için ticket atmanız gerekiyor, biraz uzun sürebiliyor ama dönüş yapılıyor. Attığım linkteki çözümleri deneyebilirsiniz ilk etapta. Bunun haricinde internette araştırarak bulduğunuz yöntemleri denemeyin sonu hiç de iyi bitmiyor. Sistemi manipüle etmeye çalıştığınız için kalıcı olarak bu hatayı alabilirsiniz. Ama siz mail ile banladığınızı öğrendiğinizi söylüyorsunuz oyuna girmediğiniz halde. O yüzden attığınız ticket'a olumsuz dönüş yapılırsa şaşırmayın. Zaten son zamanlarda çok fazla bu hatayı alan var ve insanlar haksız yere olduğunu söylüyorlar. %90 isabetli bir şey olduğunu düşünüyorum ama %10 dilim de sizin gibi haksız yere bu sorunu yaşayanlar olabilir. Nitekim Cheatblocker banlarında Gameforge banlarının da bir kısmının haksız yere de atıldığını söyledi ve yanlış hatırlamıyorsam Cheatblocker tarafından atılan 2019 sonrası banların hepsi açıldı. Mevcut değildir sorunu da böyle olacak gibi ama iş işten geçmiş olacak.

Ben kendim de şu an bu oyunu oynamama rağmen söyleyebilirim ki açılmazsa da pek önemsemeyin zaten oynamaya değer bir oyun değil. Oyun yıllar önce anlamını kaybetti zaten. Para yatırılmazsa oyuna çok fazla vakit harcamak gerekiyor, hayatsız gibi yıllarca oynamak lazım. Değmez gerçekten.

Merhaba, mevcut değildir sorununu bir ban olarak nitelendirmek her zaman için doğru değildir. Pek çok sebebi olabilir. Bu konuda yetkililerin açmış olduğu konuyu okumanızı öneririm: Oyun Senin İçin Mevcut Değil Hakkında! - Metin2 Türkiye

Çoklu hesap kullanımı, IP değişikliği, düzensiz girişler, hesabınıza yönelik saldırılar, çeşitli hile kullanımları gibi sebeplerden ötürü bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Bu sorun için ticket atmanız gerekiyor, biraz uzun sürebiliyor ama dönüş yapılıyor. Attığım linkteki çözümleri deneyebilirsiniz ilk etapta. Bunun haricinde internette araştırarak bulduğunuz yöntemleri denemeyin sonu hiç de iyi bitmiyor. Sistemi manipüle etmeye çalıştığınız için kalıcı olarak bu hatayı alabilirsiniz. Ama siz mail ile banladığınızı öğrendiğinizi söylüyorsunuz oyuna girmediğiniz halde. O yüzden attığınız Ticket'a olumsuz dönüş yapılırsa şaşırmayın. Zaten son zamanlarda çok fazla bu hatayı alan var ve insanlar haksız yere olduğunu söylüyorlar. %90 isabetli bir şey olduğunu düşünüyorum ama %10 dilim de sizin gibi haksız yere bu sorunu yaşayanlar olabilir. Nitekim cheatblocker banlarında gameforge banlarının da bir kısmının haksız yere de atıldığını söyledi ve yanlış hatırlamıyorsam cheatblocker tarafından atılan 2019 sonrası banların hepsi açıldı. Mevcut değildir sorunu da böyle olacak gibi ama iş işten geçmiş olacak.

Ben kendim de şu an bu oyunu oynamama rağmen söyleyebilirim ki açılmazsa da pek önemsemeyin zaten oynamaya değer bir oyun değil. Oyun yıllar önce anlamını kaybetti zaten. Para yatırılmazsa oyuna çok fazla vakit harcamak gerekiyor, hayatsız gibi yıllarca oynamak lazım. Değmez gerçekten.

Hile kullanımı nedeniyle ban yemişim 2 yıl önce neredelerdi acaba ben oyunu oynarken herhangi bir cezalandırma yapılmıyor oyunu bıraktıktan 2 yıl sonra hile kullanımı nedeniyle ceza uygulanıyor ama bu demek değil ki hile kullandığımı kabul ediyorum herhangi bir 3.parti yazılım söz konusu bile değil neyse önemsemiyorum yüzlerce liralık itemimle beraber hesabımdan vazgeçtim(o zamanlar değerliydi şu an piyasası ne bilmiyorum) dediğiniz gibi Metin2 biteli çok oldu.

Hile kullanımı nedeniyle ban yemişim 2 yıl önce neredelerdi acaba ben oyunu oynarken herhangi bir cezalandırma yapılmıyor oyunu bıraktıktan 2 yıl sonra hile kullanımı nedeniyle ceza uygulanıyor ama bu demek değil ki hile kullandığımı kabul ediyorum herhangi bir 3.parti yazılım söz konusu bile değil neyse önemsemiyorum yüzlerce liralık itemimle beraber hesabımdan vazgeçtim(o zamanlar değerliydi şu an piyasası ne bilmiyorum) dediğiniz gibi Metin2 biteli çok oldu.
Yanlış bilmiyorsam zaman aşımı denen bir şey var oyunda. Yıllar sonra hileden ban yememeniz gerekiyor.

Hesabinizi ortak kullanan biri varsa girip hile kullanmış olabilir veya daha önceden hesabınızı çalmış birisi hile kullanıp ban yemiş olabilir. Gerçekten haksiz yere de olabilir yine de ticket'a gelecek dönüşü bekleyin.

İtemleri hatırlıyorsaniz belki güncel olarak ne kadar değerli olduğunu söyleyebilirim size.

Yanlış bilmiyorsam zaman aşımı denen bir şey var oyunda. Yıllar sonra hileden ban yememeniz gerekiyor.

Hesabinizi ortak kullanan biri varsa girip hile kullanmış olabilir veya daha önceden hesabınızı çalmış birisi hile kullanıp ban yemiş olabilir. Gerçekten haksiz yere de olabilir yine de Ticket'a gelecek dönüşü bekleyin.

İtemleri hatırlıyorsaniz belki güncel olarak ne kadar değerli olduğunu söyleyebilirim size.

Gereği yok hocam oyunu bırakalı çok oldu hatta MMORPG türünü bırakalı çok oldu artık story oyunlar oynuyorum. Konu kilit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı