Metin2 tapınaktaki canavar

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu biraz garip olacak belki ama uzun süredir bulmaya çalıştığım ve bulamadığım bir şey var. M.2'yi çok çok uzun yıllar önce oynuyordum. Bir tapınak vardı tam ismini hatırlamıyorum. Merdivenler vardı her katta daha da zorlu seviyeler vardı. Hatta hangi kaya cıksak adamlar biz vurmasak bile bize vurmaya başlıyordu. Her neyse ben bir kata geldiğimde aşırı güçlü canavar vardı ne kadar denediysem de o beni öldürmüştü. (Azrail falan değil daha güçlü bir şeyydi uzun süre de uğraştım ölmemişti). Konu biraz saçma oldu biliyorum ama bilen varsa yazarsa iyi olur 😃

@Yszuf hayır onu biliyorum orada bileyler toplayarak yeni kademeye geçiyorduk. Işınlanarak oluyordu da benim dediğim normal olarak tırnamnıyoduk vs.
@GTD ismi tanıdık geldi sanki :D lord mt2 yi de oynuyordum sanki xd.

Hwang tapınağı merdiven ve kat kat dediğiniz tabire uyuyor.
Hatta hangi kaya cıksak adamlar biz vurmasak bile bize vurmaya başlıyordu. Her neyse ben bir kata geldiğimde aşırı güçlü canavar vardı ne kadar denediysem de o beni öldürmüştü.
Fakat böyle bir olay yok diye biliyorum bu haritada. Canavarlara biz saldırmadıkça saldırmıyorlar. 1-2 tane agresif/boss tarzı bir canavar vardı. O mu emin değilim.

@Nieagerams evet işte o sanırım direkt peşime vermişti ahldksmem. Sonra da bir daha bulamadım öldürdükten sonra.
@GTD ben de 1. Sınıf felandım sanırım benimkinden de 10-9 yıl geçmiş yaşın 25 felan oluyor değil mi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı