Metin2 TR şaman farmda iş yapar mı?

PvP sunucu oynayan biri olarak Şaman toplu savaşlarda çok işe yarıyor. Lonca savaşlarında Şaman olmazsa olmaz. Ama farm için bedensel derim. TR çok değişti. Takip etmiyorum artık. Ayrıca, Metin2 ne derseniz deyin P2W oyunudur. Kendi emeğinle çok güçlü olursun. Ama parayı verdiğin zaman bundan 10 kat daha hızlı olur.

Parayı veren düdüğü çalıyor.

PvP sunucu oynayan biri olarak Şaman toplu savaşlarda çok işe yarıyor. Lonca savaşlarında Şaman olmazsa olmaz. Ama farm için bedensel derim. TR çok değişti. Takip etmiyorum artık. Ayrıca, Metin2 ne derseniz deyin P2W oyunudur. Kendi emeğinle çok güçlü olursun. Ama parayı verdiğin zaman bundan 10 kat daha hızlı olur.

Parayı veren düdüğü çalıyor.

Para basıcam zaten :). Sadece merak ettiğim Şaman'ın farmda iş görüp görmemesi. Şaman oynamaktan da zevk aldığım için soruyorum sadece.

Selamlar. Metin2 Marmara sunucusunda sağlam şaman dizmeyi düşünüyorum da PvE de iş yapabiliyor mu? Kimi taraf farmda güçsüz diyor, kimi taraf ise güçlü.

Hocam şimdiki boss ve zindanlarda beceri hasarı önemli. Bu yüzden şaman su an en iyi farm karakteri, yüksek levelde tabii.

Şamanın yüksek seviye +9 itemleri kolay bulunabiliyo mu peki pazarda artık?
Şaman nadir oynanan bir karakter olduğu için fiyatları tuzlu olabilir ama serbest piyasa, her şey değişebiliyor. Farm da yaparsın adam da kesersin, youtube den zaten izlersen şamanla farm yapanları görürsün (çok yüksek leveller yapar, düşük levelde şamanla farm yapılmaz). :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı