Metin2'ye başlanır mı?

Oyunu ilk defa oynuyorsan oynanmaz çünkü oyunu bilmiyorsun ve P2W gibi gelecek. Ancak yıllar önce oynamışsan tabii ki oynanır ve düşündüğün kadar P2W bir oyun değil. Oyun içinde kastığın parayla, markette harcayabilecek EP alabiliyorsun. Oyun eski yıllara göre daha da basitleşmiş vaziyette bu arada. Maksimum 1-2 won karşılığında 75 levele kadar hesabını kastırabiliyorsun ki artık çırak sandıkları vs. var. İçlerinden exp veren eşyalar çıkıyor bunlarla level kasmak acayip basit. Yorum yapan çoğu arkadaş muhtemelen 4-5 yıl önce bırakmışlardır. Tabii ben de o zamanlar bırakmıştım ancak halen oynamaya ara sıra devam ediyorum. Oyunun piyasası halen çok aktif, kapalı serverlarda oynayacaksan hileciler pek kalmadı diyebiliriz. Açık serverlarda başlarsan hile çok olur. Ben oyunun eski zamanlarını çok özlüyorum çünkü çok fazla vsler atılırdı, şimdi herkes gerçek para kazanmak için oynuyor ki buna ben de dahilim. Sabah akşam farm yapıp günlük 50-60 TL atabiliyorsun köşeye. Keyif alan insan çok az kaldı oyunda, yeni oyuncu çekemiyor zaten oyunu oynayan herkes +25 yaş haline geldi. Millet 7-8 senelik oyuncu hep.
 
knight oyna. Tabi oyunun yaş kitlesi epey yüksek. Parası olan oynar anca :)
Emekle de olmayacak değil ama bu seferde şans faktörü giriyor. Görevleri yaparken zorlanırsın. Eğer arkadaşlarla falan başlayacaksan sarar. Uygun fiyata da ekipman dizer seri lv kasıp(bir yere kadar) sonra hesabı satsan yine iyi para eder. 70'lerden sonra zaten görevler zorlaşır. Hele bir kere ölürsen...
 
TR sunucusu p2wden ziyade emek, ne kadar P2W gibi gözüksede para yatıran adam 1 ay uğraşırsa sen 3 ay uğraşıyorsun 0'dan 3 ayda etp ile meleylik çar dizen tanıdıklarım var karakterini belli bir yere getirdikden sonra gerisi geliyor farmlarsan tabi zaman harcayacaksın bu yüzden TR'den ziyade aeldra gibi SW'lerde oynamanı tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı