Metoo Zero alınır mı?

Son düzenleme:
Bütçem 200TL, şu an indirimde 187TL eğer daha iyi bir seçenek sunarsanız fikrim değişebilir. Teşekkür ederim.

Basma klavye nedir? Teşekkür ederim.

Marka basma klavye Çin'den oradan buradan üretilmiş klavyeleri alıp üstüne marka adı basmaktır 200TL'ye kaliteli bir mekanik alamazsınız diye düşünüyorum membran klavye sizin için uygun olur mu?

Marka basma klavye Çin'den oradan buradan üretilmiş klavyeleri alıp üstüne marka adı basmaktır 200TL'ye kaliteli bir mekanik alamazsınız diye düşünüyorum membran klavye sizin için uygun olur mu?
Forumda kullanan biri vardı o bayadır kullanıyormuş, internette kullanan kişileri buldum onlara da sordum sağlam ve kaliteliymiş bir de bu forumda dinlemek istedim. Teşekkür ederim.

Forumda kullanan biri vardı o bayadır kullanıyormuş, internette kullanan kişileri buldum onlara da sordum sağlam ve kaliteliymiş bir de bu forumda dinlemek istedim. Teşekkür ederim.
Kullanan bendim, 2 yildir kullaniyorum ve gercekten de dayanikli bir klavye. Rampage veya Gamepower almak yerine bunu almak daha mantikli.

Kral nerelerdeydin? Aldığın yerin linkini atar mısın 2 yer var biri daha ucuz ama baskı yazıyor diğeri de çok az daha pahalı istersen atibilirim linklerini.
Buradan almistim. Baskili olanlara dikkat edin, onlar Rusca geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı