Çözüldü Metro 2033 physxloader.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

.Neo.

Kilopat
Arkadaşlar iyi forumlar. Ben az önce abimin Steam hesabına girip metro 2033 indirdim. Redux değil yanlış anlaşılmasın. Fotoğrafta da görüldüğü gibi bir hata alıyorum. Metro oyunlarını oynamak istiyorum sırası önemli değil. Bu sabah metro Last Light Redux indirdim fakat o da açılınca oyundan atıyordu. Bunun üzerine sildim (o da orjinaldi, Game Pass for PC'den edindim). Windows 10 kullanıyorum. Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Çözüm

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır.

Seçeneklerden, bu seçili olsun.

Daha sonra ekran kartı sürücüsünü tekrar kur. İşletim sistemin Windows 10 64 bit değil mi?

DDU ile GPU sürücünüzü kaldırın ve tekrar güncel bir kurulum yapın.

Sorun düzelmez ise rapor paylaşın.

Hocam bilgisayarım 12 yıllık. Hiçbir sürücüyü güncellemedim. 9500GT'ye en son hangi sürücü geldiyse onu kullanıyorum hala.
Hata raporu oluşturdunuz mu?

Hata raporu derken hocam?

Hata raporu derken hocam?

Process Monitor'deki video açılmıyor hocam.

Düzenleme: Tamam şimdi açıldı video.

Process Monitor'deki video açılmıyor hocam.
Makale'de yazılı anlatım da var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…