Çözüldü Metro 2033 Redux 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Format atmadan önce oyunu 2 kez bitirdim ama format attıktan sonra Steam'den açılmamaya başladı. Dosya konumundan oyunu açtığımda ise 0xc00007b hatasını aldım.
Process Monitör raporu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-fibers-l1-1-1.DLL
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-localization-l1-2-1.DLL
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-sysinfo-l1-2-1.DLL

Bu üç dosya için Windows 10'a geçmekten başka çare göremiyorum. Bir umut bu güncelleştirmeyi yapmayı deneyebilirsiniz:

Yok, ben geçemem derseniz -işe yarayacağını zannetmiyorum ama- şu dosyayı silin:
C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll

Ardından DirectX İndirme Aracı'nı yeniden çalıştırmayı deneyin.
Şimdi yaptım diyorsunuz sanırım. Peki, sonuç? 0xc000007b hatası devam ediyor mu?

İkimizden birisi olayı yanlış anlıyor sanırım. xinput1_3.dll dosyasını nereye attıysanız (System32 olur, SysWOW64 olur) silin ve DX aracını kurun dedim. Önceki yapışınızda olmadı, çünkü farklı bir dosya sildirdim size. Şimdi farklı bir dosya sildiriyorum.

İkimizden birisi olayı yanlış anlıyor sanırım. xinput1_3.dll dosyasını nereye attıysanız (System32 olur, SysWOW64 olur) silin ve DX aracını kurun dedim. Önceki yapışınızda olmadı, çünkü farklı bir dosya sildirdim size. Şimdi farklı bir dosya sildiriyorum.

Sizin sildirdiğiniz dosyadan sonra bir daha proces monitörden hatalara baktım xinput1_3.dll vardı. Bende silip DirectX setupu kurdum hata devam edince internetten xinput1_3.dll dosyasını indirdim ve System 32'nin içine attım.

En başta xinput1_3.dll dosyasını nereden silmiştiniz? Keşke sadece rapor atıp cevabımı bekleseydiniz, konu çok karıştı şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı