Çözüldü Metro 2033 Redux görevi nasıl geçeceğim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Tünelden ilerlerken trene girdik sonra bu ağları geçemedim, yanımdaki adam Han da durup duruyor. Bug olabilir diye 2.ye denedim yine geçemedim. Ne yapmam gerekiyor geçmek için?

20230518193550_1.jpg

Selam bende ayni yerde kaldim da aglari nasıl yakacağız. Tab tusuna basili tutuyorum fisek vs. var, uzerine getirip birakiyorum fareyi ama eline almiyor.

M tuşu ile sol elinize mermi şeklinde çakmak alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam ya tekrar m tuşuna ya da son fare tuşuna basarak çakmağı yakın ve ağların dibine gidin.

M tuşu ile sol elinize mermi şeklinde çakmak alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam ya tekrar m tuşuna ya da son fare tuşuna basarak çakmağı yakın ve ağların dibine gidin.
tamamdir cok saol hayatimi kurtardiniz. Bu eski oyunlarda hicbir bilgilendirme yok kendimi cok cahil hissettim.

Hocammm bi ruh uzerime atladi ve oluverdim asiri komikti sfjigfgosdnodgfujhndgfojughoju neyse ya oynamicam. Oyun sariyo ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı