E emrbjk1221 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Oyunu Epic Games'ten aldım dosya doğrulamasıda yaptım 4 5 kez oyun intro kısmını geçemiyor siyah ekran verip atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
Oyunu Epic Games'ten aldım dosya doğrulamasıda yaptım 4 5 kez oyun intro kısmını geçemiyor siyah ekran verip atıyor.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #2 emrbjk1221 dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım dosya doğrulamasıda yaptım 4 5 kez oyun intro kısmını geçemiyor siyah ekran verip atıyor. Genişletmek için tıkla... Epic'ten kaynaklı ben de konu açmıştım hiçbir şey işe yaramıyor oyunu doğrula, sil tekrar yükle diyenleri muhattabınıza almayın. Artı 0 Eksi
emrbjk1221 dedi: Oyunu Epic Games'ten aldım dosya doğrulamasıda yaptım 4 5 kez oyun intro kısmını geçemiyor siyah ekran verip atıyor. Genişletmek için tıkla... Epic'ten kaynaklı ben de konu açmıştım hiçbir şey işe yaramıyor oyunu doğrula, sil tekrar yükle diyenleri muhattabınıza almayın.