Çözüldü Metro 2033 Redux oyunu hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertali412341

Femtopat
Daha fazla  
Ben zamanında Metro 2033 Redux'u bayağı oynamıştım ancak oyunu oynamaya çalıştığımda oyun çalışmıyor. Bende oyunu silmiştim ama bayağıdır oynamıyordum biraz oynayayım dedimde oyun hala çalışmıyor. R açıyor geri kapatıyor. Bunu defalarca kez yapıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Nasil yani anlatirmisin?
Epic Games üzerinden aldıysanız:
Steam üzerinden aldıysanız: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler-> Yerel Dosyalar. Burada Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula.
Hocam türkçe yamadan kaynaklı bi sorun diye hatırlıyorum. O yüzden oyunun dosyalarını tamamen silin ve steam veya epic'ten dosya doğrulayın. Büyük ihtimalle çözecektir.

Oyununuz korsan mı? Yoksa resmi satın alınıp indirilmiş mi?
Satin aldim indirdim

Çözünürlüğü değiştirince bende sorun çözülmüştü.
Oyun direkt acilmiyo aslinda acilip kapaniyo ama gozukmuyo

Hocam türkçe yamadan kaynaklı bi sorun diye hatırlıyorum. O yüzden oyunun dosyalarını tamamen silin ve steam veya epic'ten dosya doğrulayın. Büyük ihtimalle çözecektir.
Turkce yama kurmadim ama denerim

Oyun dosyalarının, bütünlüğünü doğrulayıp denermisiniz?
Nasil yani anlatirmisin?

Nasil yani anlatirmisin?
Steam üzerinden aldıysanız: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler-> Yerel Dosyalar. Burada Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula.

Artı -1 Eksi
Çözüm
teşekkürler bu sorunu çözdü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı