Öyle değil asıl o ayakta dikilecekler NPC'ler olacak biz gezginler, satıcılar veya istasyonun başkanı olabileceğiz. Oyuncudan çok çok daha fazla NPC olacak.
Metro genişletilemez. Moskova Metrosu Moskova Metrosudur.
Evet, oyun kitaba göre çok daha eksik kalıyor. Dediğim gibi geniş hali yapılsa çok tutacağını sanmıyorum. Ama asıl yapılmış olması gereken o şekilde.
Birde atmosferi genellikle karanlık olsa ve metronun insanlardan daha uzak yerlerine gittiğimizde korku oyunlarını aratmayan bir korku salsa içimize ve hikayede çok üzücü ve karamsar olsa sizce nasıl olur ?
Birde atmosferi genellikle karanlık olsa ve metronun insanlardan daha uzak yerlerine gittiğimizde korku oyunlarını aratmayan bir korku salsa içimize ve hikayede çok üzücü ve karamsar olsa sizce nasıl olur ?
Metroda vıdı vıdı yapan yaşlı teyzeler, ağzı leş gibi kokanlar, maske takmayanlar da olsun. Tabii bunlara laf atanlar da olmalı ki anlamı olsun. Ben güvenlik olarak orada onlarla kavga edecek, gerekirse öldüreceğim.
Neden olmasın? Kitabın haritasında ele geçirilmiş veya terk edilmiş bölgeler var.Sen yapmak zorunda değilsin birine yaptırabilirsin.Sonra orada istersen tarım yap,istersen silah üret,istersen sscb'yi yeniden kur.
Metroda vıdı vıdı yapan yaşlı teyzeler, ağzı leş gibi kokanlar, maske takmayanlar da olsun. Tabii bunlara laf atanlar da olmalı ki anlamı olsun. Ben güvenlik olarak orada onlarla kavga edecek, gerekirse öldüreceğim.