Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #31 GtaOynamayıSevenAdam dedi: Metroda doğan çocukları görsek felan onlara dış dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlatsak. Genişletmek için tıkla... Diyalog olarak olabilir tat katmak için.
GtaOynamayıSevenAdam dedi: Metroda doğan çocukları görsek felan onlara dış dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlatsak. Genişletmek için tıkla... Diyalog olarak olabilir tat katmak için.
GtaOynamayıSevenAdam Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #32 Oyundaki her karakterin hikayesinde üzücü bir yan olsa çok iyi olurdu .
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #33 Metro oyunu genelde dar, kapalı mekanlarda geçiyor. Böyle bir mekanda RPG iğrenç oluyor. (Bana göre) Örnek vermek gerekirse Max Payne 1 ve 2.
Metro oyunu genelde dar, kapalı mekanlarda geçiyor. Böyle bir mekanda RPG iğrenç oluyor. (Bana göre) Örnek vermek gerekirse Max Payne 1 ve 2.
Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #34 TheYOLA dedi: Metro oyunu genelde dar, kapalı mekanlarda geçiyor. Böyle bir mekanda RPG iğrenç oluyor. (Bana göre) örnek vermek gerekirse Max Payne 1 ve 2. Genişletmek için tıkla... Ayarlanırsa sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten Metro'nun havası o.
TheYOLA dedi: Metro oyunu genelde dar, kapalı mekanlarda geçiyor. Böyle bir mekanda RPG iğrenç oluyor. (Bana göre) örnek vermek gerekirse Max Payne 1 ve 2. Genişletmek için tıkla... Ayarlanırsa sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten Metro'nun havası o.