AIbus Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 Merhaba geçen Metro Exodus enhanced Edition aldım oyunu kurdum açtım fakat oyunu açtığımda böyle bir şey diyor ne yapmalıyım? PC özelliklerim: ASUS TUF RX5700 ekran kartı. R5 3600 işlemci. 16 GB RAM.
Merhaba geçen Metro Exodus enhanced Edition aldım oyunu kurdum açtım fakat oyunu açtığımda böyle bir şey diyor ne yapmalıyım? PC özelliklerim: ASUS TUF RX5700 ekran kartı. R5 3600 işlemci. 16 GB RAM.
Çözüm Metin Eren Türkmen 27 Eylül 2021 Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek.
Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek.
SonOyuncu Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Son gelen ekran kartı driver güncellemesini yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 Sürücüleri güncelle. Redistleri yükle. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 27 Eylül 2021 #4 Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek. Artı 1 Eksi Çözüm
Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek.
KS KS AIbus Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #5 Sorun çözüldü buradan baktım ekran kartının AMD tarafında en az 6700XT olması gerekiyormuş buradan bakabilirsiniz Metro: Exodus Enhanced Edition çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri... Metin Eren Türkmen dedi: Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek. Genişletmek için tıkla... Standart değil enhanched hariç bütün sürümleri indirebilirim. Artı 0 Eksi
Sorun çözüldü buradan baktım ekran kartının AMD tarafında en az 6700XT olması gerekiyormuş buradan bakabilirsiniz Metro: Exodus Enhanced Edition çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri... Metin Eren Türkmen dedi: Enhanced Edition oyunun Ray Tracing için güncellenmiş versiyonu, o kart ile çalıştıramazsın. Oyunun standart sürümünü yüklemen gerek. Genişletmek için tıkla... Standart değil enhanched hariç bütün sürümleri indirebilirim.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 27 Eylül 2021 #6 AIbus dedi: Sorun çözüldü buradan baktım ekran kartının AMD tarafında en az 6700XT olması gerekiyormuş buradan bakabilirsiniz Metro: Exodus Enhanced Edition çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri... Standart değil enhanched hariç bütün sürümleri indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim de o zaten standarttan kastım normal oyun. Artı 0 Eksi
AIbus dedi: Sorun çözüldü buradan baktım ekran kartının AMD tarafında en az 6700XT olması gerekiyormuş buradan bakabilirsiniz Metro: Exodus Enhanced Edition çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri... Standart değil enhanched hariç bütün sürümleri indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim de o zaten standarttan kastım normal oyun.