Metro Exodus Mu Yoksa GTA 5 mi?

ZalpY

Centipat
Katılım
12 Mart 2022
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
GTX1650
Anakart
MSİ BİLMİYORUM
İşlemci
İ5 10500
Merhaba arkadaşlar, yukarıda dediğim gibi Metro Exodus mu yoksa GTA 5 mi alsam sizce evet biliyorum ikisi de bambaşka oyunlar ama ben exodus almayı düşünüyorum fakat GTA al diyor arkadaşlarım hangisini alsam sizce?
 
Öncelikle şunu kararlaştır derim, GTA V'i online oynayacak mısın? Eğer Online oynayacaksan GTA V'i al, Metro Exodus'u da paylaşımlı hesaptan alırsın. Diyelim ki Online oynamayacaksın, ikisini de paylaşımlı hesap al. İki oyunu da oynamış olursun.

Ben Metro oyununun oynanmasından ziyade kitabının okunmasını öneririm.

Kitapla oyun farklı, kitabının okunmasını tabii ki ben de tavsiye ederim. Metro serisinin tüm kitaplarını okudum ve kitapları gerçekten iyiydi. Oyununu oynayan birisi kesinlikle kitabını okumalı.
 
O zaman arkadaşlar ben Metro Exodus alacağım zaten 2033 ve last light oynayacağım 2033 yarısına falan geldim daha sonra hemen last light ı oynamayı düşünüyorum :)

Öncelikle şunu kararlaştır derim, GTA V'i Online oynayacak mısın? Eğer Online oynayacaksan GTA V'i al, Metro Exodus'u da paylaşımlı hesaptan alırsın. Diyelim ki Online oynamayacaksın, ikisini de paylaşımlı hesap al. İki oyunu da oynamış olursun.

Kitapla oyun farklı, kitabının okunmasını tabii ki ben de tavsiye ederim. Metro serisinin tüm kitaplarını okudum ve kitapları gerçekten iyiydi. Oyununu oynayan birisi kesinlikle kitabını okumalı.

GTA Online oynarım fakat arkadaşım olmadığı için pek oynamam fakat zaten kafam pek Online oyunlara basasım gelmiyor şu zamanda yoksa GTA 5'in Online gerçekten iyidir daha hikayeli bir oyun arıyorum atmosferi güzel olan aynı modlanmış stalker oyunu gibi

Arkadaşlarınla beraber uzun ve eğlenceli vakit geçirebilirsin GTA 5'te. Metro oyunları da çok güzel. Kişisel tercihim Metro Exodus olurdu. Hatta direkt Metro Saga Bundle alırdım.

Bende zaten 2033 ve Last Light var şu an oynuyorum onları
 

Geri
Yukarı