Metro Exodus VS RDR 2

İkisi farklı oyunlar, birisi kovboy temalı, öbürü ise post-apokaliptik temalı (diye biliyorum). Siz en çok hangi temayı seviyorsanız onu alın ama ben RDR 2 öneririm.
 
Metro seriside zamlanabilir, kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Ben şahsen kovboy temasını daha çok sevdiğim için RDR2 tarafındayım. Siz post apokaliptik temayı daha çok seviyorsanız metro serisi bu türde bulabileceğiniz en iyi oyunlardandır.
 
İki oyunda birbirinden güzel ve iki oyunun da zamlanma ihtimali var fakat RDR2'nin zamlanma ihtimali daha ağır basıyor. Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 zamlandı, bu iki oyun zamlandıysa RDR2'ye kesinlikle zam geleceğini düşünüyorum. Önceliğiniz RDR2 yönünde olsun derim.
 
Hikaye olarak metro serisi çok daha iyi. Bana sorulursa oynarken alınan haz da metro da daha iyi. Rdr grafik,fizik ve gerçekçilik anlamında iyi sadece. Ama ben oyunun akış ve hikayesinin farklı ve kendinde tutmasına baktığım için metro serisine rdr ye nazaran daha çok puan veririm. Benim için tren rayında çalışan işçinin çekiçle vurduğu çivinin rayın içine girmesinin hiçbir önemi yok. Rdr 2 de bu tarz gerçekçiliği yüksek yapay zekalar var. Dediğim gibi senin için önemli olur mu bilmem ama benim için değil. Aldığım oyunlar arasında en iyilerden birisi metro serisi, en kötü olanı da rdr2 idi.
 

Geri
Yukarı