Metro Exodus'da mermi yapılıyor mu?

BioShock 1'den daha mı acımasız oyun?
Metro 2033 sıkıntım 1 kere olmuştu, last light ise 1 kere oldu ya da olmadı.
Last light oynamadan exodus geçmediniz değil mi?

Tüm metro oyunları oynadım ama ilk last light sonra 2033 oynamıştım.
Last light ve 2033 de çok yaşadım böyle ama hep geçmiştim exodusda hiç sıkıntı yaşamamıştım 2 saat neredeyse, şimdi oldu.
BioShock biraz daha kolaydı sanki ama 7 saat civarında biten oyunu 10 saatte bitirmiştim.

Tüm metro oyunları oynadım ama ilk last light sonra 2033 oynamıştım.
Last light ve 2033 de çok yaşadım böyle ama hep geçmiştim exodusda hiç sıkıntı yaşamamıştım 2 saat neredeyse, şimdi oldu.
BioShock biraz daha kolaydı sanki ama 7 saat civarında biten oyunu 10 saatte bitirmiştim.
Elbet geçersiniz ama uğraş gerektirir.

Havalı tüfeğin mermisi aşırı hızlı bitiyor ve hasar da vermiyor. Malzemeler azsa onu en sona bırakıyordum. İkinci silahı altıpatlar şeklinde kullanıp cephanesini tamamlıyordum güzel iş görüyordu ve cephane sayısı/hasar olarak en iyi seçeneklerden birisiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Last Light oynamadan Exodus geçmediniz değil mi?

Ben ilk Exodus oynadım sonra meraktan ilk iki oyunu oynadım. Pek sarmadılar açıkçası Exodus ile kıyaslayınca.

Havalı tüfeğin mermisi aşırı hızlı bitiyor ve hasar da vermiyor. Malzemeler azsa onu en sona bırakıyordum. İkinci silahı altıpatlar şeklinde kullanıp cephanesini tamamlıyordum güzel iş görüyordu ve cephane sayısı/hasar olarak en iyi seçeneklerden birisiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben ilk Exodus oynadım sonra meraktan ilk iki oyunu oynadım. Pek sarmadılar açıkçası Exodus ile kıyaslayınca.
Exodus yerine önce 2033, Last Light oynasanız daha çok beğenirdiniz.
Exodus R7240 alabilirsem deneyeceğim, en sevdiğim Metro Exodus olacağına eminim.(Sanırım 250w yetmeyeceği için alamıcam.)

@Graiden onları da beğendim ama oynama amacım biraz da hikayeyi ve yan karakterleri ince detayıyla öğrenmekti. Fakat oyunlar arası bağlantıyı biraz zayıf bırakmışlar çünkü Exodus oynarken sıfır bilgim olmasına rağmen hikayeyi, karakterleri, geçmişi vb. anlayabildim aklımdaki soruları da önceki oyunlar pek cevaplayamadı. 2033'den Last Light'a geçtiğimde kaldığım yerden devam ediyorum dedim ama Last Light ile kıyaslayınca Exodus daha izole ve önceki oyunların hikayesinden bağımsız bir oyun.

@Graiden onları da beğendim ama oynama amacım biraz da hikayeyi ve yan karakterleri ince detayıyla öğrenmekti. Fakat oyunlar arası bağlantıyı biraz zayıf bırakmışlar çünkü Exodus oynarken sıfır bilgim olmasına rağmen hikayeyi, karakterleri, geçmişi vb. anlayabildim aklımdaki sorunları da önceki oyunlar pek cevaplayamadı. 2033'den Last Light'a geçtiğimde kaldığım yerden devam ediyorum dedim ama Last Light ile kıyaslayınca Exodus daha izole ve önceki oyunların hikayesinden bağımsız bir oyun.
Exodus kara derililer Easter egg dışında yok, evet hikaye bağımsız hissettiriyor.

Exodus kara derililer easter egg dışında yok, evet hikaye bağımsız hissettiriyor.

benim de exodusda şaşırdığım en büyük şey kara derililer olmamasıydı
bu arada hocam çekiliş kazanmışsınız 3 adet Steam random Key çekilişi
Evet ben de bu duruma düşmekten çok korkuyorum kötülemek istemem ama Rus yapımcılar hiç oyuncu dostu olmuyorlar. Mermin bittiyse sil oyunu gibi tuhaf bir kafa var. İşiniz zor. Paranız çoktur muhtemelen trene dönüp masadan bol bol bıçak ve mermi yapın. Sağda soldaki evleri de gezin. Yeşil parlayan mantarlar kimyasal para çok değerlidir, fotoğrafını attım. Diğer metal parçalarını da şanslıysanız araba ve main Quest dışındaki bölgelerden buluyorsunuz.

Eki Görüntüle 877635

Hocam bu şeylerden bayağı topladım nerede satılıyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı