Metro Exodus'ta bar doldurmalı silah nasıl kullanılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu silahı kullanmak için yeniden kullanmam için sanırım yanındaki barı doldurmam gerekiyor nasıl yaparım?

Dosya Ekleri

• Metro Redux 11.04.2023 03_40_02.png
    Metro Redux 11.04.2023 03_40_02.png
    3 MB · Görüntüleme: 218
Namlunun altında hava doldurmayı sağlayan bir kol var Full gösterene kadar ya da ihtiyacın kadar hava pompalayacaksın ama senin fotoğrafını koyduğun silah farklı bir silah, yanlış silah görseli paylaşmışsın sanırım. Ben kumanda ile oynadım ama klavyede şarjör doldurma tuşuna basılı tutmak gerekiyor galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Namlunun altında hava doldurmayı sağlayan bir kol var Full gösterene kadar ya da ihtiyacın kadar hava pompalayacaksın ama senin fotoğrafını koyduğun silah farklı bir silah, yanlış silah görseli paylaşmışsın sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlığı karıştırdım hocam ama sorunu çözdüm teşekkürler.

Basınç ne kadar yüksekse o kadar fazla vuruyor bu silah. O yüzden her zaman maksimuma pompalamak en iyisi.

Oyunu üst zorluklarda oynarken bu silaha bayılıyorum, doğru kullanıldığında stealth hasar bonusu, kafadan vurma bonusu ve tam basınç ile gayet etkili bir silah oluyor. En büyük artısı mermisinin ucuz olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı