Metro İstanbul’da İnternet Erişimi Başladı!

Yıl olmuş 2021 (neredeyse 2022) hala 8 Mbps interneti savunanlar var.
Hizmetin gelmesi iyi ancak hız oldukça yetersiz.
 
Dostum anlama sorunun mu var?

Malum kişiler yapsaydı onları da tebrik ederdim, en azından böyle bir projenin üzerine gidilmiş ve uygulanıyor. Bizler destek verirsek illaha ki geliştirirler. Anladın mı şimdi?
Olay malum kişi yapsa tebrik edersin değil internet kötü ve bunu savunuyorsun.Malum parti yapsa yine kötü derdim.Ama sen benim Akp'li olduğumu düşünüyorsun bu internete şükretmediğim için.Böyle devam aynen.
 
Bana tam tersi gibi geliyor. Farklı bir belediye de olsa "8 MB benim ancak müzik hızıma yeter, çomarlar teknolojiden ne anlar verdikleri hıza bak" diyecek kişiler tam zıttı durumda "nesini beğenmiyorsunuz hainler" moduna geçmiş.

Kişisel fikrim İstanbul gibi büyük bir şehirde, özellikle de birden çok kişinin kullanacağı ortamda bu hız yetersizdir. Deneme için düşük hız verilip sonradan geliştirilecekse bir sorun yok.

Daha ilk defa yapılan bir şey. Zaman geçtikçe yükselteceklerine eminim fakat bu zamana kadar yapılmayan bir olayı yaptıkları için teşekkür etmek yerine şikayet etmek bana garip geliyor.

Şikayet edecekleri kişi, daha önce bunun altyapısını oluşturmayan önceki Belediye Başkanı. Altyapı olsaydı belki hızı daha yüksek olabilirdi.


 
Son düzenleme:
İstanbullu değilim ama hayırlı olsun diyerek, 8 Mbps olmaz bu devirde. En az 16-24 falan olmalı. Türk Telekom evde internet kullanıcılarına 8 bile vermiyor artık. Daha geçen sene yenilettim. En az 16 veriyorlar bizim burada.
Mesken ile metro aynı değil ki. Enazından ulaşılamaz olmuyorsun, müziğini açıp dinliyorsun. İstanbullu olarak memnun olduğumu söyleyebilirim rahatlıkla. Öte yandan hızlı olmasını kim istemez ki? Ama boşuna polemik yaratmaya gerek yok. Çok daha büyük dertler var. Tebrik edilmeye gerek yok görevleri bu zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı