Metro: Last Light bölüm geçilmiyor

v1ncent

Hectopat
Arkadaşlar yaşlı bir adamın verdiği araçla ilerlerken gaz maskesi olmadığı için ölüyorum. Etrafta hiç oda vb. olmadığı için maske bulmam imkansız, çok aradım bulamadım. Tıkandım kaldım geçemiyorum. Oyuna baştan başlamam mı gerekiyor?

Arkadaşlar yaşlı bir adamın verdiği araçla ilerlerken gaz maskesi olmadığı için ölüyorum. Etrafta hiç oda vb. olmadığı için maske bulmam imkansız, çok aradım bulamadım. Tıkandım kaldım geçemiyorum. Oyuna baştan başlamam mı gerekiyor?
İlk oyunda 20 saniyelik maskeyle bir kaç dakikalık bölümü geçip kurtulmuştum :D. Biraz geriden başlayabiliyorsun diye biliyorum.

Hocam bende Metro 2033 var. Gaz maskesi g tuşu ile takılıyor. Sizde bir deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı