Galiba benim indirdiğim buydu, eğer benim indirdiğimse oyun açılmıyordu.Zamanında OyunÇeviri'den indirip oyunu bu yamayla bitirmiştim, birkaç kez. Çeviri iyi, cümleler düzgün ve anlaşılır.
![]()
Metro Last Light Redux Türkçe Yama v2.0
KURULUM NOTLARI – Bu yama OyunCeviri.net ekibi tarafından yapılmıştır. – 2014 yılında çıkarılmış olan Türkçe yama, yeniden düzenlenerek REDUX sürümewww.oyunceviri.net
Sitedeki yorumu okudum, Epic ile uyumlu olmadığını söylemiş admin. Ben Steam'den oynadığım için Epic'ten indirip deneme gereği duymadım daha önce.Galiba benim indirdiğim buydu, eğer benim indirdiğimse oyun açılmıyordu.
teknotower.com
Olmuyor hocam, hata alıyorum.Yama dosyasını çalıştırmadan 7-ZIP vb. uygulamalar ile dosyalarını çıkarın. Dosyaları el yordamı ile oyun dosyalarına aktarın. Büyük ihtimalle çalışacaktır.
Eki Görüntüle 1949335
Oyunun dosya içeriğini bilmediğimden emin değilim. Olmazsa bağlantıdaki yamayı deneyebilirsin.
![]()
Metro Last Light Türkçe Yama ve REDUX Türkçe YAMA Sorunsuz [Steam Epic] | TeknoTower
Metro 2033 Redux, Civilization 6 Türkçe Yama gibi yardımcı video ve makalelerden sonra sizlere Metro Last Light Türkçe Yama ve Redux Türkçe Yama sunuyoruz.teknotower.com
Bir önceki mesajımdaki yamayı denedin mi?Hocam Steam'da varmış, fakat redux değil. Complete Edıtıon, bunun türkçe yamasını nereden bulabilirim?
hocam konuyu hortlatıyorum ama son olarak hangı yamayı kurdunuz ben de turkce yama arıyorum oyun ıcınOlmuyor hocam, hata alıyorum.
Hocam Steam'da varmış, fakat redux değil. Complete Edıtıon, bunun türkçe yamasını nereden bulabilirim?
Maalesef oynayamadım hocam türkçe yama bulamadığım için.hocam konuyu hortlatıyorum ama son olarak hangı yamayı kurdunuz ben de turkce yama arıyorum oyun ıcın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.