Çözüldü Metro: Last Light Redux, Türkçe yama ile açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

neogan

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden edindiğim Metro: Last Light Redux oyununa Türkçe yama kurdum ancak açılmıyor, Türkçe yamayı kaldırdığımda sorunsuz açılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Çözüm
Hocam 2033 Redux da Epic Games'den indirenlerde vardı last Light'i bilmiyorum ama. Dediğim gibi internetten bir sürü yamaya bak ve dene. Birisi illa çalışır.

Bir tanesini buldum en sonunda çalıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki yama çalışıyor yapamayanlar varsa buradan yapabilir.
Hocam Redux kısmında yamalar biraz sıkıntılıydı. O yüzden 2033 Redux yerine 2033 oynamıştım. Bu arada o yamayı silip internetten başka "Epic Games lastlight Redux Türkçe yama" indirin.

Oyunu açarken safe mode uyarısı çıkıyor kabul etsemde etmesemde küçük pencere açılıp kapanıyor.
Hocam Redux kısmında yamalar biraz sıkıntılıydı. O yüzden 2033 Redux yerine 2033 oynamıştım. Bu arada o yamayı silip internetten başka "Epic Games lastlight Redux Türkçe yama" indirin.

İnternette arıyorum ama bir sonuca ulaşamadım.

Oyunu açarken safe mode uyarısı çıkıyor kabul etsemde etmesemde küçük pencere açılıp kapanıyor.

Hocam 2033 Redux da Epic Games'den indirenlerde vardı last Light'i bilmiyorum ama. Dediğim gibi internetten bir sürü yamaya bak ve dene. Birisi illa çalışır.

Bir tanesini buldum en sonunda çalıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki yama çalışıyor yapamayanlar varsa buradan yapabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…