Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 5 Şubat 2023 #1 Oyuna yamayı kuruyorum, güvenli modda başlat falan geliyor, tamam diyorum; 1-2 saniyeliğine siyah ekran gidip geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Oyuna yamayı kuruyorum, güvenli modda başlat falan geliyor, tamam diyorum; 1-2 saniyeliğine siyah ekran gidip geliyor.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 5 Şubat 2023 #2 Bende bu sorun olduğunda yamayı silip tekrar kurmuştum düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 5 Şubat 2023 #3 Hollywoo dedi: Bende bu sorun olduğunda yamayı silip tekrar kurmuştum düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi denedim. Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: Bende bu sorun olduğunda yamayı silip tekrar kurmuştum düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi denedim.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 5 Şubat 2023 #4 ÖmerBerat dedi: Düzelmedi denedim. Genişletmek için tıkla... AppData/Local konumundaki 4A Games dosyasını siler misiniz. Artı 0 Eksi
ÖmerBerat dedi: Düzelmedi denedim. Genişletmek için tıkla... AppData/Local konumundaki 4A Games dosyasını siler misiniz.
KS KS Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 5 Şubat 2023 #5 Hollywoo dedi: AppData/Local konumundaki 4A Games dosyasını siler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sildim de bir de yama yı atar mısınız Epic Games için. Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: AppData/Local konumundaki 4A Games dosyasını siler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sildim de bir de yama yı atar mısınız Epic Games için.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 5 Şubat 2023 #6 ÖmerBerat dedi: Sildim de bir de yama yı atar mısınız Epic Games için. Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Artı 0 Eksi
ÖmerBerat dedi: Sildim de bir de yama yı atar mısınız Epic Games için. Genişletmek için tıkla... Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
KS KS Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 5 Şubat 2023 #7 Hollywoo dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 5 Şubat 2023 #8 ÖmerBerat dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar kurmayı dene bir de. Başka çözüm yolu gelmiyor aklıma. Artı 0 Eksi
ÖmerBerat dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar kurmayı dene bir de. Başka çözüm yolu gelmiyor aklıma.
KayJs Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #9 ÖmerBerat dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu yamayla kurabildin mi kanka bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
ÖmerBerat dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu yamayla kurabildin mi kanka bende de aynı sorun var.