Metro Serisi açık dünya mı?

Metro oynadığım en güzel oyunlardan biri bildiğin atmosferi seni içine çekiyor o bitki örtüsüyle kaplı tünnellerden geçerken o hissi hissediyorsun resmen. Kesinlikle oynanmalı açık dünya oyunları ile karşılaştırmak mantık dışı. Tamamıyla bir hikayeyi anlatmak için yapılmış bir oyun ve gerçekten de çok güzel anlatıyor.

Şöyle hayal ediyorum; metro serisi açık dünya olsa tamamen Ubisoft formülüne dönerdi kesin. Yaratık yuvalarını yoket, kulelere girip haritayı aç, mor ve sarı gaz maskesi toplamak için sürekli yaratık kes vs vs. Düşüncesi bile rahatsız edici 😄

Şöyle hayal ediyorum; metro serisi açık dünya olsa tamamen Ubisoft formülüne dönerdi kesin. Yaratık yuvalarını yoket, kulelere girip haritayı aç, mor ve sarı gaz maskesi toplamak için sürekli yaratık kes vs vs. Düşüncesi bile rahatsız edici 😄

Bence Far Cry gibi olurdu biraz. Aslında metro gibi bir oyun Far Cry mantığı ile birleşseydi güzel olurdu bayağı.

@bursali Metro serisi açık dünya için uyumlu bir seri değil bence. Açık dünyası olsaydı oyun muhtemelen bu kadar sarmazdı.

Metronun temasında stalker var açık dünya oyunu. Çok iyi oyundur biraz ona benzeseydi diye düşünmüştüm ama evet kötü olabilirdi belki de.

Metronun temasında stalker var açık dünya oyunu. Çok iyi oyundur biraz ona benzeseydi diye düşünmüştüm ama evet kötü olabilirdi belki de.

Stalker tarzı bir oyun arıyorsanız, ve Minecraft tarzından nefret etmiyorsanız Steam'de bedava Stalcraft diye bir oyun var açık dünya stalker MMO'su gayet güzel bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı